Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Ο Κάρολος Παπούλιας κατέχει παρανόμως πολεμικό τυφέκιο G3A3 – Συγκλονιστικές φωτογραφικές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Ο Κάρολος Παπούλιας κατέχει παρανόμως πολεμικό τυφέκιο G3A3 - Συγκλονιστικές φωτογραφικές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Δεν θα κάνουμε λόγο περί ισονομίας, αφού εφόσον βρίσκεται στην φυλακή ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης για μία κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, τότε θα πρέπει να βρεθούν όλοι οι κυνηγοί στο πλευρό του στις… Φυλακές Κορυδαλλού.

Όμως όταν υπάρχει μία ξεκάθαρη και βαρύτατη παρανομία, η οποία γίνεται μάλιστα και ενώπιον του τηλεοπτικού φακού, δεν μπορούμε να μην ζητήσουμε την άμεση και αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Έχουμε, λοιπόν, αποδείξεις ότι ο  – για λίγους μήνες ακόμα –  Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, έχει στην κατοχή του – παρανόμως βεβαίως – ένα τουλάχιστον πολεμικό τυφέκιο τύπου G3A3, του τύπου δηλαδή που κατέχει ο Ελληνικός Στρατός. Το σκάνδαλο είναι προφανώς μεγάλο, αλλά δεν σταματά εδώ, αφού το αποδεικτικό υλικό δείχνει με σαφήνεια ότι η διαρροή πολεμικού υλικού έγινε από τον ίδιο τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, Νίκο Δένδια!

Η όλη υπόθεση θυμίζει, μάλιστα, στην «γραβατωμένη» της μορφή την υπόθεση με την κλοπή πολεμικού υλικού από την «17 Νοέμβρη» στις 24 Δεκεμβρίου του 1989. Θυμίζουμε: «Κομάντος της 17Ν επιτέθηκε σε αποθήκες στρατοπέδου στην περιοχή της Λάρισας δίπλα στο χωριό Συκούριο τη νύχτα της 24 προς 25 Δεκεμβρίου 1989. Οι αποθήκες φυλάγονταν από στρατιώτες και άνδρες της εθνοφυλακής, αλλά δεν αντιλήφθηκαν τίποτε. Συνολικά αφαιρέθηκε μεγάλη ποσότητα από ρουκέτες των 2,36 και 3,5 ιντσών, σφαίρες διαμετρήματος 0,45, 0,38, 0,30, 7,62, χειροβομβίδες, ηλεκτρικούς και μηχανικούς πυροκροτητές και άλλο χρήσιμο υλικό»

Θυμίζουμε ότι στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, ο – πλέον – προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ντογιάκος, είχε γράψει: «Από το περιεχόμενο όλων των ευρημάτων και των αποδεικτικών στοιχείων της δικογραφίας και παρά τους επίμονους ισχυρισμούς ορισμένων κατηγορουμένων περί του αντιθέτου, αποδεικνύεται, χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία, η παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών από το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και από μέλη του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι, παρά τις εκτεταμένες και επίμονες έρευνες, δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί από τις αρμόδιες Αρχές Ασφαλείας και να κατασχεθεί μεγάλος αριθμός όπλων, όπως τουλάχιστον είχε καταγγελθεί ότι υπήρχε.»

Ο Ντογιάκος στην προηγούμενη πρόταση αναφέρεται στο «φωτογραφικό οπλοστάσιο» από το google. Όμως αλήθεια, τι κάνει για το πραγματικό οπλοστάσιο του… συνταγματικού τόξου; Ιδού:

Υπάρχει μάλιστα συνέντευξη του Κάρολου,  που πρότεινε την νομιμοποίηση της κατοχής πολεμικών όπλων, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Συνεπώς η πραγματοποίηση του ονείρου του από τον Δένδια, συνιστά κατάφωρη παρανομία. Ιδού:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/na-epembei-eisaggeleas-o-karolos-papoulias-katechei-paranomws-polemiko-tufe#ixzz3KkIJYf6e

Exit mobile version