Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χούντα Σαμαρά κρατά την Ελλάδα όμηρο των σιωνιστών ΗΠΑ και Ε.Ε.- Η Ρωσία στρέφεται στους Τούρκους

Η Χούντα Σαμαρά κρατά την Ελλάδα όμηρο των σιωνιστών ΗΠΑ και Ε.Ε.- Η Ρωσία στρέφεται στους Τούρκους

Κάθε ώρα που περνά με την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στην εξουσία, η ζημία για τον Λαό, την Πατρίδα και συνολικά για το Ελληνικό Έθνος είναι τρομακτική και μονάχα σε βάθος χρόνου είναι δυνατόν να εκτιμηθεί με ακρίβεια. Οι ενέργειες της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, οι οποίες βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο το σύνολο των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, συμβάλλουν με τον έναν ή άλλο τρόπο στην συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας και στην διαμόρφωση συνθηκών τέτοιων ώστε ο Λαός μας να παραμένει εις το διηνεκές όμηρος ξένων δυνάμεων.

Η προκλητική και δεικτική απροθυμία των ελληνικών κυβερνήσεων, κυρίως από το 2009 κι εντεύθεν, να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις συνεργασίας της ρωσικής πλευράς, αντιμετωπίστηκε από την Μόσχα με περίσσια περιφρόνηση. Προ ολίγων ετών, ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το εάν προτίθεται να βοηθήσει την Ελλάδα, δήλωνε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «επιθυμών να βοηθήσω τους Έλληνες, δεν είμαι όμως βέβαιος για το εάν οι Έλληνες επιθυμούν να σώσουν τον εαυτό τους». Αναφερόταν φυσικά στις παλινωδίες της τότε κυβέρνησης Τζέφρυ Παπανδρέου, οι οποίες είχαν σχεδιαστεί σε υπερατλαντικά κέντρα και υλοποιούνταν από τον εν Ελλάδι εντολοδόχο τους, με μια και μοναδική σκοπιμότητα: το πάγωμα της ελληνορωσικής προσέγγισης.

Διπλωματικές κινήσεις οι οποίες δεν έγιναν ούτε κατά διάνοια προς χώρες που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία, βλέπε προς Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, έγιναν εν θερμώ και αποφασιστικά απέναντι στη Ρωσία. Απέναντι δηλαδή προς ένα πραγματικά εν δυνάμει σύμμαχο της Πατρίδος μας. Εντούτοις, η Ρωσία δεν είναι η δύναμη εκείνη με την οποία η ξεπουλημένη στους αμερικανοσιωνιστές ελληνική πολιτική ελίτ μπορεί να παίξει: οι Ρώσοι έπρεπε να κοιτάξουν τα συμφέροντα της χώρας και του Λαού τους.

Αφού οι ελληνικές κυβερνήσεις παραμένουν προσκολλημένες στο άρμα της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών παραβλέποντας προκλητικά να εξυπηρετήσουν τα εθνικά μας συμφέροντα, η πολιτική ηγεσία της Ρωσίας στράφηκε προς την Τουρκία. Ο Ρώσος πρόεδρος με πολυπληθή ρωσική αντιπροσωπεία, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Άγκυρα προκειμένου να κλείσει συμφωνίες σε διάφορους τομείς με κυρίαρχους εκείνους της ενέργειας και της γεωργίας. Τομείς όπου αναμφισβήτητα η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος θα μπορούσε να επιτύχει συμφωνίες επωφελείς για τον Ελληνικό Λαό και φυσικά για την Πατρίδα.

Εντούτοις, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ακολουθούν απαρέγκλιτα την πολιτική του ενδοτισμού η οποία δεν προασπίζει τα δικαιώματα του Ελληνικού Λαού αλλά αντιθέτως εκείνα των ξένων εντολέων. Πάνω ακριβώς στις δικές τους απαιτήσεις διαμορφώνεται η ελληνική εξωτερική πολιτική, η οποία αποτελεί και την μεγαλύτερη απόδειξη πως η Ελλάδα είναι κάθε άλλο παρά ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο Κράτος.

Όταν οι πολιτικές αποφάσεις και δη η διαμόρφωση της εθνικής πολιτικής χαράσσεται από τους υποτιθέμενους συμμάχους και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων, τότε είναι εύλογο πως η κυβέρνηση της χώρας δρα σε κάθε της ενέργεια αντεθνικά και συνεπώς εις βάρος του Λαού.

Για το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ο βασικός πυλώνας της χάραξης εθνικής πολιτικής έγκειται στην προάσπιση της ελευθερίας και ευημερίας του Ελληνικού Λαού. Υπό αυτό το πρίσμα χαράσσονται συμμαχίες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο πόνημα «Για μια Εθνική Οικονομία»: «Η ευκαιρία που μας δίνεται για μία γεωπολιτική στροφή προς την Ρωσία δεν είναι ούτε πανάκεια, ούτε ιερός προορισμός. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να επιτύχουν αυτή την έξοδο έτσι κι αλλιώς. Αν δεν τους την εξασφαλίσουμε εμείς, θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τον «δρόμο» ακόμα και εις βάρος μας». Οι μελλοντικές εξελίξεις θα δικαιώσουν πλήρως αυτή την πραγματικότητα που αρνούνται να κοιτάξουν κατάματα οι υπηρέτες του διεθνούς σιωνισμού.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chounta-samara-krata-thn-patrida-omhro-twn-siwnistwn-hpa-kai-e.e.-h-rwsia#ixzz3KlahQH7s

Exit mobile version