Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε παράλληλο σύμπαν οι μπολσεβίκοι: Διαγωνισμός για ένα λογότυπο που θα χρησιμοποιηθεί το… 2018

Σε παράλληλο σύμπαν οι μπολσεβίκοι: Διαγωνισμός για ένα λογότυπο που θα χρησιμοποιηθεί το… 2018

Οι προτάσεις μας για το λογότυπο των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ

Τα εκατοστά του γενέθλια θα έχει το ΚΚΕ σε… τέσσερα χρόνια και έσπευσε να εκδώσει δελτίο τύπου, για την προκήρυξη (μην προτρέχετε…) διαγωνισμού για την κατασκευή… πρωτότυπου λογότυπου για την εκδήλωση.

Στην σχετική ανακοίνωσή του το ΚΚΕ προτρέπει «τους εικαστικούς καλλιτέχνες, τους γραφίστες, τους εργαζόμενους στην επικοινωνία και τη διαφήμιση, τους σπουδαστές των Σχολών Καλών Τεχνών, των Γραφικών Τεχνών, των Σχολών Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, όλους όσοι από το χώρο των εικαστικών και της γραφιστικής», που «συγκινούνται και εμπνέονται από τους αγώνες και το όραμα του ΚΚΕ» να υποβάλλουν τις προτάσεις τους εντός διμήνου, προκειμένου να αξιολογηθούν από την σχετική επιτροπή και να επιλεχθεί το σήμα που θα χρησιμοποιηθεί το 2018.

Έπαθλο δεν περιλαμβάνει η ανακοίνωση, αλλά κρίνοντας από τους «αγώνες και το όραμα του ΚΚΕ» στο παρελθόν, υποθέτουμε ότι ο νικητής ή η νικήτρια, απλά θα εξαιρεθεί από το… τρένο για τα Γκούλαγκ ή με άλλο σκεπτικό μπορεί να πάρει το χρυσό κονσερβοκούτι ή ένα γεύμα με την Αλέκα.

Είναι βέβαιο ότι στον διαγωνισμό του πιο «νέου» απολιθώματος της πολιτικής ιστορίας του τόπου θα λάβει μέρος (και πιθανότατα θα κερδίσει…) και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός έχοντας αποδείξει εμπράκτως (προδοσία ονόματος Μακεδονίας, πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας κλπ.) ότι εμπνέεται από τις βασικές αρχές του μαρξισμού και «τους αγώνες και το όραμα του ΚΚΕ» και έχοντας στην διάθεσή του ολόκληρο επιτελείο γραφιστών (μέχρι και η Βούλτεψη θα ζωγραφίσει κάτι…), αλλά και κομμουνιστών, θα φτιάξει, φυσικά, το καλύτερο λογότυπο.

Παρόλο τον σκληρό ανταγωνισμό, παρουσιάζουμε και εμείς ταπεινά τις προτάσεις μας, στα πλαίσια της… αστικής ευγένειας που οφείλει να διέπει τα κόμματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-parallhlo-sumpan-oi-mpolsebikoi-diagwnismos-gia-ena-logotupo-pou-tha-chr#ixzz3KmOgbgqn

Exit mobile version