Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Άλλο ένα δημιούργημα αυτών που δημιούργησαν το ποτάμι. Είδαν ότι το ποτάμι δεν τους βγήκε ούτε καν ρυάκι αλλά βάλτος και δημιούργησαν ένα νέο απόκομμα με σκοπό να ανακόψουν ψήφους προς τη Χρυσή Αυγή. Πρώτα ο Θεοδωράκης, μετά ο Πολύδωρας, μετά ο Κακλαμάνης, τώρα ο Μπαλτάκος να δούμε ποιος άλλος ακολουθεί. Στους αγώνες στίβου τους συγκεκριμένους τους λένε λαγούς, εδώ οι διαπλεκόμενοι τους λένε κόμματα. Οι λαγοί όμως τρέχουν να κρυφτούν στο πρώτο κίνδυνο.

Βρε σεις απατεώνες αφού με τις τελευταίες πληρωμένες δημοσκοπήσεις σας η Χρυσή Αυγή πέφτει προς τι αυτή η πρεμούρα και ο πανικός σας να δημιουργήσετε νέα κόμματα να την πολεμήσετε;

Με σαθρά όμως και άχρηστα υλικά δεν μπορείτε να φτιάξετε αναχώματα τα οποία παρασύρονται με την πρώτη ψιχάλα μόλις δε απελευθερωθούν και οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις φυλακές που τους κλείσατε ή αρχίσει η δημόσια δίκη και αποκτήσουν λόγο τον οποίο τους κόψατε,θα ψάχνετε λαγούμι να κρυφτείτε.

Γ.Γ.

Προσκυνούν οι νεοθωμανοί Σαμαροβενιζέλοι τους Τούρκους – Περιοδεία Νταβούτογλου με όλο το υπουργικό του συμβούλιο στη Θράκη

Στην Ελλάδα της ανεργίας, της φτώχειας και της μετανάστευσης-αφού η πλειονότητα των πτυχιούχων νέων αναζητάει εργασία στο εξωτερικό, θέλουν να μας επιβάλλουν νέο ασφαλιστικό, με μεγαλύτερα όρια ηλικίας και περισσότερα απαιτούμενα ένσημα για την κατώτερη σύνταξη του ΙΚΑ. Είναι λογικό; Για τους εγκέφαλους των κυβερνώντων που είναι στην πλειονότητά τους ανεπάγγελτοι, “επαγγελματίες πολιτικοί”, όλα φαίνονται εφικτά και λογικά γιατί απλά ποτέ δεν θα τους ακουμπήσουν όλα όσα αφορούν τον ελληνικό λαό. Τι να καταλάβουν αυτοί από ανεργία και κοινωνική ασφάλεια, από δομές διαλυμένες στην υγεία και στην αγορά εργασίας! Αυτοί επικαλούνται τα νούμερα και τις απαιτήσεις των δανειστών και εφαρμόζουν πειθήνια τις εντολές τους. Όμως εμείς τους ζητήσαμε να δανειστούν, να κατασπαταλήσουν το δημόσιο χρήμα, να παίξουν στο χρηματιστήριο τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων, να διαλύσουν επιχειρήσεις και εργοστάσια που απασχολούσαν πολλές χιλιάδες Ελλήνων; Χωρίς δανεικά και ΔΝΤ δεν θα είχαμε μέλλον ως χώρα; Θλίβομαι που υπάρχουν ακόμη κάποιοι που φοβούνται να τους αποκαλέσουν με το όνομά τους. Ψεύτες και απατεώνες που ξεπουλάνε πατρίδα και λαό είναι και κανένας τους πλέον, ακόμη και αυτοί που διεκδικούν να τους διαδεχθούν δεν έχουν σχέδια για να ανατρέψουν την καταστροφή που ‘έρχεται. Τι πρέπει να γίνει; Συνείδηση στο μυαλό του καθενός μας ότι αν δεν παλέψουμε μόνοι μας κανείς δεν θα μας βοηθήσει. Τα έχουν όλα μοιρασμένα και όλα κανονισμένα. Αλίμονο σε όσους περιμένουν το Σύριζα με τους βουλευτές με το πλούσιο ”πόθεν έσχες” να ανατρέψουν την πορεία προς το γκρεμό. Η Ιστορία, μας έχει δείξει πόσο ” φιλολαϊκοί” είναι οι αριστεροί και πόσο πιο ”αστοί” γίνονται όταν παίρνουν την εξουσία. Ας έχουμε πάντα στην καρδιά μας την πατρίδα, την Ορθόδοξο Πίστη και την οικογένεια και ας είμαστε κοντά στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την μόνη δύναμη που μπορεί να μας εγγυηθεί μια πατρίδα ελεύθερη, τους Έλληνες δυνατούς και υπερήφανους σε ένα κράτος που με το δικό του νόμισμα θα μπορεί επενδύοντας στην ελληνική γη και το ελληνικό μυαλό να διαπρέψει στα πέρατα του κόσμου.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Α. Γ.-Α.

Τσίπρας: Για τα μνημόνια θα τα βρούμε – Ψηφίστε με για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Το Σαμαραβενιζελικό καθεστώς διαισθανόμενο τον επερχόμενο καταποντισμό του, στις προσεχείς εκλογές που θα γίνουν σύντομα, έχει εξαπολύσει όλα τα διαπλεκόμενα και αργυρώνητα παπαγαλάκια όλων των ΜΜΕ, τα οποία συκοφαντούν ασύστολα το εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, διότι αυτό είναι το αγκάθι το οποίον πονάει περισσότερο το σύστημα, αφού παρά τον ανελέητο πόλεμο λάσπης που ξερνοβολούν όλα αυτά τα ΜΜΕ, παρά το ότι κατά παράβαση του Συντάγματος έχουν προφυλακίσει άδικα και χωρίς αιτία όλη την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, την οποία ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του στη τελευταία εκλογική αναμέτρηση την ανέδειξε σε τρίτο κόμμα. Το σαθρό αυτό καθεστώς διαπιστώνει έντρομο ότι, ο πόλεμος λάσπης και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων.  Ο περήφανος και ώριμος πολιτικά Ελληνικός λαός τους γυρίζει τη πλάτη και τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής ακόμη και των στημένων δημοσκοπήσεων συνεχώς αυξάνων.

Σκληροί και ανελέητοι με την ψήφο μας θα είμαστε προς το αντισυνταγματικό τόξο το οποίο μας εξαπατά και έχει ρημάξει τον τόπο και δεν έχει αφήσει όρθιο λίθο επί λίθου.

Όλοι εμείς οι Έλληνες πατριώτες Εθνικιστές και ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στην άθλια προπαγάνδα και τακτική του καταρρέοντας κατεστημένου. Σύντομα θα τους απαντήσουμε με τη ψήφο μας είτε το θέλουν είτε όχι. Το σαθρό καθεστώς γκρεμίζεται υπό το βάρος των ανομιών του και θα παραμείνει για τον Ελληνικό λαό μια θλιβερή και αποτρόπαια ανάμνηση για το μέλλον. Η Χρυσή Αυγή του Έθνους μας πλησιάζει.

Β.Η

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-3-dekembriou-2014#ixzz3KmqM9cjU

Exit mobile version