Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ιωάννινα, Εύβοια, Καλαμάτα, Τρίπολη

T.O. Ιωαννίνων: Στις 30/11/2014 στην Βασιλική  Ιωαννίνων τιμήθηκε ο Εθνικός μας ήρωας Λορέντζος Μαβίλης, οι Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 102 χρόνια από τον θάνατο του, άρχισαν νωρίς με θεία λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση στον ναό του Αγίου Τρύφωνα Βασιλικής, ακολούθησε κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο.  Υπό τον φόβο του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος ουδείς πολιτικός φορέας κατέθεσε στέφανο αν και είναι η ελάχιστη πράξη απόδοσης φόρου Tιμής του κάθε Έλληνα σε αυτούς που χάθηκαν κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες για την ύπαρξη και διαιώνιση του γένους του Έθνους και της φυλής μας.

Η Τοπική Οργάνωση με την παρουσία πλήθους συναγωνιστών, πιστή στην Εθνική ιδέα, παρέστη δυναμικά και τίμησε την εκδήλωση για τα 102 χρόνια από τον θάνατο του Εθνικού μας ήρωα, και με την λήξη της τελετής κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο του μάρτυρα. Οι εντυπώσεις άριστες ο κόσμος έτρεξε να συναντήσει τους Γιαννιώτες Εθνικιστές να εκφράσει την στήριξή του και ταυτόχρονα να παραπονεθεί συμπεριφορά των διοργανωτών όπως επίσης και για την αδικαιολόγητη παρουσία τόσο μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

Κύριοι πολιτικοί υπηρέτες του διεθνισμού επιτέλους πάρτε το χαμπάρι ότι με δολοφονίες, συλλήψεις δημοκρατικά εκλεγμένων βουλευτών, με κατ’ οίκον έρευνες, με στημένους τηλεοπτικούς διασυρμούς και πολύμηνους εγκλεισμούς δεν μπορείτε να καταπνίξετε την Αντίστασή μας ή οποία στηρίζεται στην πηγή της ανθρώπινης Ιστορίας στην αξιοπρέπεια και τον Εθνικό Πολιτισμό μας.

Τ.Ο. Ευβοίας: Ενημερωτική δράση σε περιοχές της Βορείου Ευβοίας. Η εθνικιστική φωνή των Χρυσαυγιτών αντηχεί σ’ όλο τον νομό Ευβοίας. Οι συνεχείς ενημερωτικές δράσεις της Τοπικής Οργάνωσης καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του νησιού, απ’ άκρη σ’ άκρη, με διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων του Κινήματός μας. Συναγωνιστές επισκέφθηκαν Προκόπι, Ωρεούς και Ιστιαία, για να ενημερώσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για όσα τους αποκρύπτουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Σκοπός είναι, όλοι οι Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, να ενημερωθούν και να μάθουν την πραγματικότητα και την αλήθεια, παραμερίζοντας τη λάσπη, την μαύρη προπαγάνδα και τα ψεύδη από τα οποία καθημερινώς κατακλύζονται.

Μόνο μέσα από τα ιδεολογικά κείμενα και τα άρθρα στις ιστοσελίδες και τις εφημερίδες του Κινήματος διατυπώνονται οι πολιτικές θέσεις και οι απόψεις της Χρυσής Αυγής. Η διανομή ενημερωτικού υλικού αποτελεί το μοναδικό ενημερωτικό μέσο που διαθέτουμε, είναι ο μοναδικός τρόπος όπου ο Ελληνικός λαός μπορεί να μάθει, όλα όσα, σκοπίμως και «δημοκρατικά», του αποκρύπτουν οι εθνοπροδότες.

Οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν τη δική τους μάχη. Με Πίστη, Δύναμη και Θάρρος, μάχονται ενάντια στο γιγαντιαίο τέρας της προπαγάνδας, της διαφθοράς και της προδοσίας που κατέχει την Πατρίδα.

Ομιλία για τα γεγονότα της περιόδου του Πολυτεχνείου ’73-’74. Ακόμα μια ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα γραφεία της Τ.Ο Ευβοίας στη Χαλκίδα. Συναγωνιστές, συναγωνίστριες και φίλοι του Κινήματος παρευρέθηκαν στην ομιλία που διεξήχθη με ομιλητή τον συναγωνιστή Γεώργιο Δήμου και  θέμα την προπαγάνδα των γεγονότων του Πολυτεχνείου 1974 από τη μεταπολίτευση.

Η γραμματέας της τοπικής Αλεξάνδρα Μπάρου, αφού ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, έδωσε το λόγο στον συναγωνιστή Γεώργιο Δήμου που αναφέρθηκε στα γεγονότα που συνέβησαν κατά την περίοδο 1973-1974 που αποκαλύπτουν την αλήθεια και που σκοπίμως αποκρύπτονται από τον Ελληνικό λαό.

Τ.Ο. Καλαμάτας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μία ομιλία στα γραφεία μας με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης ξεκίνησε την ομιλία του διαβάζοντας το άρθρο του ακόμα παράνομα προφυλακισμένου από την Χούντα του μνημονίου Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου με τίτλο Γιατί ”εγκληματική οργάνωση”.  Στην συνέχεια ο συναγωνιστής σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις κάνοντας και μία αναφορά στις δημοσκοπήσεις ”μαίμού” που δημοσιεύονται κάθε τόσο τονίζοντας ότι η μνημονιακή Χούντα σε πλήρη πανικό προσπαθεί με τις «έγκυρες» δημοσκοπήσεις να επηρεάσει την κοινή γνώμη με την ελπίδα της μείωσης των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι λόγω των σεναρίων για κήρυξη εθνικών εκλογών να περιμένουμε και 4η σεζόν Χρυσαυγιάδας.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην γνωστή σιωπή των ΜΜΕ σχετικά με το έργο που συνεχίζει η κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος μας, με συνεχείς ερωτήσεις και προτάσεις για σοβαρά θέματα που αφορούν την πατρίδα μας, σημειώνοντας ότι για το λόγο το ότι είναι σοβαρά δεν προβάλλονται και δεν παρουσιάζονται ποτέ από τα τσοντοκάναλα και τις φυλλάδες, πόσο μάλιστα όταν επρόκειτο για ερωτήσεις των ακόμα παράνομα και αντισυνταγματικά έγκλειστων συναγωνιστών μας στα κελιά της τιμής, όπου εκεί δια ροπάλου επιβάλλεται από την Χούντα του Σαμαρά (Του ”Μεσσήνιου”/”Καλαματιανού” επιτίμου δημότη Ναυπλίου) η απόλυτη σιωπή. Αντίθετα κάθε νιαούρισμα ή γαύγισμα που θα κάνει ο οποιοσδήποτε άλλος πολιτικάντης, γίνεται θέμα και ασχολούνται από το πρωί ως το βράδυ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Τέλος ο συναγωνιστής ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι η Χρυσή Αυγή τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο σε κάθε τοπική οργάνωση/γραφεία συνεχίζει τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα τονίζοντας ότι τίποτα δεν λύγισε και τίποτα δεν λυγίζει τους εθνικιστές και κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι ο αγώνας μας είναι ένας αγώνας αγνός ο οποίος πηγάζει μέσα από την ψυχή μας για μία πραγματικά ελεύθερη πατρίδα και η δύναμη μας για τον αγώνα αυτό μέσα από τον λόγο του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου που συνεχίζει και μέσα από τα κελιά της τιμής να πυρώνει τις καρδιές μας.

Τ.Ο. Τριπόλεως: Την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η μηνιαία ολομέλεια της Τοπικής Οργάνωσης Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, κατά την οποία τα μέλη και οι υποστηρικτές του Εθνικιστικού Κινήματος ενημερώθηκαν για οργανωτικά θέματα και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις από τον Νομικό Σύμβουλο Πελοποννήσου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Συναγωνιστή Δημήτριο Τζεμπετζή.

Στη συνέχεια ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και Εκπρόσωπος του Συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» Συναγωνιστής Δημήτριος Δολτσινιάδης ενημέρωσε και ανέλυσε θέματα και προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατόπιν ακολούθησε ενημέρωση για θέματα που αφορούν την Τοπική Οργάνωση και την τοπική κοινωνία από τον γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Τριπόλεως Συναγωνιστή Απόστολο Μπέλμπα. Η ολομέλεια έκλεισε με την ομιλία του Συναγωνιστή Ηλία Αθανασόπουλου με θέμα « Χρυσή Αυγή η μόνη ελπίδα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn62#ixzz3KoryHcys

Exit mobile version