Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οριστική κατάλυση του Κράτους Δικαίου: η Χούντα Σαμαρά συναλλάσσεται με τους ληστοτρομοκράτες της αριστεράς!

Οριστική κατάλυση του Κράτους Δικαίου: η Χούντα Σαμαρά συναλλάσσεται με τους ληστοτρομοκράτες της αριστεράς!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, εντός της ημέρας αναμένεται η συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου με τους γονείς του καπιταλομαρξιστή ληστή τραπεζών Ν. Ρωμανού, προκειμένου να οριστικοποιηθεί τροπολογία δια της οποίας η Χούντα Σαμαρά θα ικανοποιήσει την απαίτηση του καταδικασμένου αναρχικού να παρακολουθεί μαθήματα στη σχολή που εισήχθη!

Με πολύ απλά λόγια, κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, δημοσιογραφικοί λακέδες και φυσικά η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά καταργούν το έννομο Κράτος, για να ικανοποιήσουν τους «κοινωνικούς αγωνιστές της Εκάλης»! Ο καταδικασθείς ληστοτρομοκράτης Ρωμανός, δεν δικαιούται βάσει Νόμου εκπαιδευτική άδεια, αρνείται την εξ αποστάσεως παρακολούθηση μαθημάτων, παρά ταύτα, το αντεθνικό Κράτος φροντίζει να καλύψει το κόκκινο παρακράτος, ετοιμάζοντας νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις Ρωμανού: απαιτήσεις οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με το δικαίωμα της μόρφωσης, αλλά με τη διαμόρφωση των συνθηκών προκειμένου ο «αντάρτης πόλης» κατά δήλωσή του και «απλός ληστής τραπεζών» κατά τον εισαγγελέα, να προετοιμάσει την απόδρασή του!

Ενδεικτική της κωμικοτραγικής κατάστασης, είναι η δήλωση του ίδιου του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος είπε τα κάτωθι τραγελαφικά: «τους αναζητώ τηλεφωνικά για να συναντηθούμε αλλά δεν κατέστη δυνατό μέχρι στιγμής να τους βρω στα τηλέφωνα που άφησαν»! Ο υπουργός δηλαδή της Χούντας, απευθύνει δημόσια έκκληση στους γονείς του «αντάρτη πόλης» να συναντηθούν μαζί του!

Το ηθικό δίδαγμα της όλης ιστορίας, είναι το εξής: Γίνε και εσύ ληστοτρομοκράτης, μπορείς και το «δημοκρατικό» τόξο θα είναι μαζί σου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oristikh-katalush-tou-kratous-dikaiou-h-chounta-samara-sunallassetai-me-tou#ixzz3KrCZekRK

Exit mobile version