Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλ. Παναγιώταρος: Καταψηφίζουμε τον μνημονιακό προϋπολογισμό της παράνομης Βουλής

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε ως γενικός εισηγητής επί του προϋπολογισμού της καταρρέουσας συγκυβέρνησης.

Ο Συναγωνιστής τόνισε αρχικά πως για ακόμη μια φορά καταλύεται το Πολίτευμα και το Σύνταγμα από την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, αφού απαγορεύεται το δικαίωμα ψήφου στους νομίμως εκλεγμένους βουλευτές που παραμένουν παράνομα έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Την ίδια ώρα που ο εκτός τόπου και χρόνου Σαμαράς μιλά για ανάπτυξη και τέλος των Μνημονίων, ο ελληνικός Λαός καθημερινά δοκιμάζεται από την ανέχεια και την ανεργία. Ο Ηλίας Παναγιώταρος με αριθμούς και αδιάσειστα στοιχεία απέδειξε πως τα ασφυκτικά μνημονιακά μέτρα που υιοθετούνται μέχρι κεραίας από τους υποτακτικούς της τρόικα εξαθλιώνουν καθημερινά τους Έλληνες και τους οδηγούν σε γενοκτονία.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ΣΔΟΕ που έχει γίνει μοχλός πίεσης της καταρρέουσας κυβέρνησης των σκευωρών που ματαιοδοξούν ότι θα εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας για λίγους ακόμα μήνες εξουσίας. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που τα οικονομικά του ελέγχθησαν πολλάκις και εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ και βρέθηκαν πεντακάθαρα.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στις προτάσεις των Ελλήνων Εθνικιστών για την ανάκαμψη της οικονομίας και την επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή. Τέλος, στηλίτευσε για ακόμη μια φορά την σκόπιμη ολιγωρία του διεφθαρμενού πολιτικού και δικαστικού κατεστημένου για τα σκάνδαλα της Siemens, της λίστας Λαγκάρντ και άλλα που συνεχίζουν να όζουν και οι ένοχοι παραμένουν ατιμώρητοι, επειδή ανήκουν στις “εγκληματικές οργανώσεις” ΝΔ – ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hl.-panagiwtaros-katapshfizoume-ton-mnhmoniako-propologismo-ths-paranomhs-b#ixzz3KrpvAf6G

Exit mobile version