Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο sir Τάκης Μπαλτάκος το πρωί ανακοινώνει την ίδρυση κόμματος και το μεσημέρι το… ξανασκέφτεται

Ο sir Τάκης Μπαλτάκος το πρωί ανακοινώνει την ίδρυση κόμματος και το μεσημέρι το... ξανασκέφτεται

Γράφει ο Αντίοχος

Γελάει ο κόσμος με τις «Ρίζες» του sir Τάκη Μπαλτάκου! Ο οποίος, το πρωί μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, εξήγγειλε την ίδρυση (από)κόμματος με το όνομα «Ρίζες, γιατί φιλοδοξεί να εκφράσει «τις παραδόσεις του ελληνικού λαού» και να συσπειρώσει τα σώματα ασφαλείας, το στρατό, την εκκλησία, θρησκευτικές οργανώσεις κ.ά. και το 16,5% που ψήφισε στις τελευταίες εκλογές την «πέραν της ΝΔ δεξιά», σύμφωνα με τη θεωρία του.

Όπως υποστήριξε, η κίνηση αυτή δεν έχει σκοπό να χτυπήσει τον Σαμαρά, αλλά να κόψει ψήφους από τον… ΣΥΡΙΖΑ: «Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ανήκουν ή ανήκαν στον δικό μας χώρο και επειδή δεν θέλουν να ψηφίσουν το Α ή το Β κόμμα σκέφτονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Εμάς δε μας αρέσει αυτό…».

Ωστόσο, το μεσημέρι, ο sir Τάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», έδειξε να το… ξανασκέφτεται το πράμα, δηλώνοντας πως «Θα κάνουμε κόμμα μόνο αν πρέπει να κόψουμε το δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία», εξηγώντας ως εξής τους… ενδοιασμούς του: «Το κόμμα δεν θα είναι παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, αν η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις είναι κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνουμε κόμμα, όμως εάν χάνει με τεράστια διαφορά, θα το προχωρήσουμε, γιατί δεν θέλουμε να φέρουμε στην εξουσία το ΣΥΡΙΖΑ. Προς το παρόν υπάρχει μια πολιτική κινητοποίηση από συγκεκριμένους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Είμαστε σε ετοιμότητα, έχουμε σχέδια, υπάρχουν άνθρωποι από πίσω, αλλά ακόμη εξετάζουμε τη σκοπιμότητα δημιουργίας νέου κόμματος».

Κρίμα! Κι απάνω που βρέθηκε ο πρώτος βουλευτής να δηλώσει πως θα προσχωρήσει στο νέο κόμμα! Πρόκειται για τον αποχωρήσαντα κόμμα Καμμένου, Καπερνάρο (τον οποίον ο Καμμένος πως έφυγε από το κόμμα του κατόπιν παρεμβάσεως του… ΣΔΟΕ), ο οποίος έσπευσε να δηλώσει ότι προσχωρεί στις «Ρίζες» (πριν δηλώσει ο Μπαλτάκος ότι το… ξανασκέφτεται), αλλά και ότι θα ψηφίσει το ανδρείκελο που θα παρουσιάσουν οι Σαμαροβενιζέλοι για πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους.

(ΥΓ):  Να αφήσει τα ήξεις, αφήξεις ο sir Τάκης και να το πει καθαρά για να μην κοροϊδεύει την κοινωνία: αν μου πει ο Σαμαράς να φτάσω κόμμα-μαϊμού μήπως και κόψω καμιά ψήφο από την Χρυσή Αυγή, θα το κάνω. Αν δε μου πει, δε θα το κάνω. Σταράτες κουβέντες!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-sir-takhs-mpaltakos-to-prwi-anakoinwnei-thn-idrush-kommatos-kai-to-meshme#ixzz3KrvN6Jn2

Exit mobile version