Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

xamail-letter__articleΟ Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου θέλει να περάσει ένα νομοσχέδιο στη Βουλή, ότι το Ισραήλ είναι ένα εβραϊκό κράτος για όλους τους Εβραίους. Το ένα πέμπτο του πληθυσμού του Ισραήλ είναι Άραβες. Το εβραϊκό λόμπι επικρίνει την Χρυσή Αυγή για την Ελλάδα να είναι ένα ελληνικό κράτος μόνο για Έλληνες. Δηλώνουν ότι η XA είναι ρατσιστές. Οι Εβραίοι είναι όχι μόνο οι μεγαλύτεροι ρατσιστές αλλά και οι μεγαλύτεροι υποκριτές όπως και η Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο είναι ανόητοι αλλά και προδότες. Η Ελλάδα θα κατηγορήσει το Ισραήλ και το εβραϊκό λόμπι ως ρατσιστές; Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να το κάνουν γιατί είναι ανδρείκελα οι οποίοι παριστάνουν ότι κυβερνούν τη χώρα, ενώ στη πραγματικότητα εκτελούν απλά και μόνο εντολές.

Γ.Γ.

Ηλ. Παναγιώταρος: Καταψηφίζουμε τον μνημονιακό προϋπολογισμό της παράνομης Βουλής

Ή Αθήνα κάηκε πάλι απόψε από τους γνωστούς αλήτες της αριστεράς, αναρχικούς και αντεξουσιαστές που πατρονάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι οι ίδιοι που έκαψαν την Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008 όπου μαζί με τα αδέλφια τους Αλβανούς και Πακιστανούς Λαθρομετανάστες κατέστρεψαν και λεηλάτησαν περιουσίες Ελλήνων. Οι ίδιοι ξαναέκαψαν την Αθήνα το 2010 όπου και δολοφόνησαν στην ΜΑΡΦΙΝ εργαζομένους των 500 Ευρώ. Ή ΜΑΡΦΙΝ μπορεί να μην υπάρχει, παραμένει όμως ατιμώρητη αυτή η δολοφονία όπως και εκείνες των Φουντούλη και Καπελώνη. Το κέντρο της Αθήνας κάηκε από τους ίδιους αλήτες ξανά το Φεβρουάριο του 2012, όπου το ΑΤΤΙΚΟΝ του Ερνστ Τσίλλερ καταστράφηκε τελείως αποτελώντας το νέο δείγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλες αυτές της περιπτώσεις οι ποινές ήταν απλά ένα χάδι για τους τραμπούκους της αριστεράς, σαν να χαίρουν ασυλίας από το κεντρικό σύστημα εξουσίας. Με αφορμή την δήθεν απεργία πείνας του αναρχικού και ληστή Ρωμανού ο Υπουργός Αθανασίου είπε ότι θα δει με ευαισθησία το θέμα του. Καμία ευαισθησία όμως δεν δείχνει ούτε αυτός, ούτε η κυβέρνηση για την παρατεταμένη και παράνομη φυλάκιση του Αρχηγού και των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Το αποφυλακιστήριο των Χρυσαυγιτών Βουλευτών θα το υπογράψουν τελικά οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές.

Γ.Π.

Αυτοί είναι οι εχθροί της Χρυσής Αυγής: Ιδιαίτερα μαθήματα αντιμετώπισης των Ελλήνων Εθνικιστών με τα χρήματα της Μέρκελ

Hενδοτική στάση, η οποία πολλές φορές πλησιάζει την προδοσία, της τραγικής αυτής συγκυβέρνησης, έχει ανοίξει την όρεξη και την προκλητικότητα των Τούρκων με αποτέλεσμα τη καθημερινή παραβίαση των Εθνικών μας συνόρων. Με την κοινοβουλευτική σας παρουσία λογοκρίνετε και στηλίτευσατε την κυβερνητική ηττοπάθεια και ενδοτική της πολιτική, όπως άλλως ήδη κάνετε. Χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία με τους τουρκολάγνους Βενιζέλο και Σαμαρά. Και οι δυο τους τα έχουν κάνει θάλασσα. Όχι στην επίσκεψη των κυβερνητικών υπουργών της Τουρκίας στη Θράκη. Όχι στην επίσκεψη στην Αθήνα, όσο παραβιάζουν τον εθνικό μας χώρο και αυτόν της Κύπρου. Να τους προκαλέσουμε να μας εξηγήσουν γιατί επενδύουν 25 δισεκατομμύρια δολάρια στην άμυνα. Εναντίον ποιων; Των Ελλήνων; Η κατά όνομα ελληνική κυβέρνηση μας προετοιμάζει για εθνικές συμφορές! Όπως έλεγε και ο Θ. Κολοκοτρώνης η ελευθερία προασπίζεται με την τιμή των όπλων και όχι από τους Φαναριώτες, τους εμπόρους και τους ενδοτικούς δουλοπρεπείς υπουργούς ή μόνο με προσευχές. Χρειάζεται εθνική αφύπνιση και ένοπλη αντίσταση.

Μετά τιμής,
Ανδρέας Μ.

Πραξικοπημάτων συνέχεια: Η Χούντα Σαμαρά απαγορεύει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν στον προϋπολογισμό

Ας σκεφτούμε και ας ενδιαφερθούμε πριν πάμε να ψηφίσουμε να μάθουμε τι ψηφίζουμε. Όχι μόνο τι γράφουν τα πολύχρωμα φυλλάδια των κομμάτων. Πρέπει απαραίτητα να εξετασθούν οι πολιτικές τους θέσεις καθώς και αν μέχρι σήμερα τις εφαρμόζουν στη καθημερινότητα τους ή πολύ απλά λένε λόγια του αέρα. Ας δούμε τι μέλλον μας επιφυλάσσουν γιατί οι εκλογές που έρχονται είναι οι κρισιμότερες από το Β Παγκόσμιο Πόλεμο για το μέλλον της χώρας !Εξαρτάται δηλαδή από το τί θα ψηφίσουμε,τι χώρα θα έχουμε. Θέλουμε μια χώρα οι οποία θα είναι δούλος των αγορών και των τοκογλύφων σε βάρος της ζωής μας ή μια χώρα που θα πολεμήσει για τα δίκαια του Ελληνικού λαού όπως του αξίζει. Αν η θέληση του Ελληνικού λαού είναι μια Ελλάδα για τους Έλληνες τότε η ψήφος μας είναι μονόδρομος.

Χρυσή Αυγή,για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κατερίνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-4-dekembriou-2014#ixzz3Ksi0zzpc

Exit mobile version