Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα σκουπίδια το δήθεν ομόφωνο όχι των Πανοκαμμενικών: Ψηφίζει με τα… τσαρούχια πρόεδρο η Κόλλια-Τσαρούχα!

Στα σκουπίδια το δήθεν ομόφωνο όχι των Πανοκαμμενικών: Ψηφίζει με τα… τσαρούχια πρόεδρο η Κόλλια-Τσαρούχα!

Γράφει ο Αντίοχος

Λίγες ημέρες μετά το δήθεν ομόφωνο «όχι» του πανοκαμμενικού μορφώματος στον υποψήφιο που θα εμφανίσουν για πρόεδρο οι Σαμαροβενιζέλοι και την αυθημερόν διάψευσή του από τον Μελά, εμφανίστηκε και δεύτερο κρούσμα, αυτή τη φορά από την Κόλλια-Τσαρουχά!

Η μαντάμ, λοιπόν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της το (δήθεν) ομόφωνο «όχι» των πανοκαμμενικών, δήλωσε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της βουλής. ότι ο κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να αποφασίσει και να ψηφίσει ότι θέλει στην προεδρική εκλογή, υπονοώντας ότι αυτή θα ψηφίσει υπέρ:

«Δεν χρειάζεται κανένας να πείσει κανέναν τι θα ψηφίσει. Όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν. Το θέμα είναι πως θα με πείσει κάποιος για το πρόσωπο. Ο βουλευτής θα έπρεπε να αποφασίζει μόνος του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όμως κανείς δεν μας έχει πει το όνομα του υποψήφιου ώστε να τον κρίνουμε».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η μαντάμ Κόλλια επιχείρησε να… ανασκευάσει ελαφρώς, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ειδικότερα, είπε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμα κι αν είναι ο Κώστας Καραμανλής… εκτός κι αν έρθουν τα πάνω – κάτω.

Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τη ρώτησαν τι εννοεί με την φράση «τα πάνω κάτω» για να τους απαντήσει εκείνη «μόνο εάν έχουμε κρίση στα εθνικά θέματα».

Στα οποία εθνικά θέματα, συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και τα της οικονομίας…

Σας θυμίζω, ότι κάπως έτσι, με ήξεις-αφήξεις, είχε αρχίσει και ο «ανεξάρτητος Έλληνας» Μελάς, που κατέληξε ανεξάρτητος βουλευτής που… σκέπτεται να επιστρέψει στη νουδούλα, όπως δήλωσε προχθές!

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε το εξής: όποιος είναι αντίθετος με το μεταπολιτευτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας ή δυσαρεστημένος και θέλει να το τιμωρήσει, έχει μία και μόνη επιλογή: την Χρυσή Αυγή! Διότι, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, όλα αυτά τα κόμματα που ιδρύθηκαν από ανθρώπους του κατεστημένου, δήθεν για να χτυπήσουν το κατεστημένο, αποτελούνται από Μελάδες, Κόλλιες-Τσαρουχά και λοιπά συστημικά πολιτικά μπάζα, που κάποια στιγμή επιστρέφουν από κει που ξεκίνησαν!

(ΥΓ): Ποιος θα είναι ο επόμενος; Εδώ και μήνες, έχω γράψει τους… σίγουρους και σιγά-σιγά επιβεβαιώνομαι: Μελάς, Κόλλια-Τσαρουχά, Χαϊκάλης, Τέρενς Κουίκ, Κουντουρά…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sta-skoupidia-to-dhthen-omofwno-ochi-twn-panokammenikwn-pshfizei-me-ta-tsar#ixzz3KuktPBD0

Exit mobile version