Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έσπασε το μέτωπο της Χούντας: ο Βενιζέλος προανήγγειλε πρόωρες εκλογές με εντολή της Τρόικα!

Έσπασε το μέτωπο της Χούντας: ο Βενιζέλος προανήγγειλε πρόωρες εκλογές με εντολή της Τρόικα!

Η μέχρι πρότινος αρραγής γραμμή της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, για ολοκλήρωση του καταστροφικού, μνημονιακού έργου της αντεθνικής κυβέρνησης μέχρι το 2016, ανήκει στο παρελθόν, με σφραγίδα του αντιπροέδρου της και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλου!

Από τη Βασιλεία της Ελβετίας όπου βρίσκεται για τη σύνοδο του ΟΑΣΕ, ο αντιπρόεδρος της Χούντας δήλωσε τα εξής: «Οι αναγκαίες εγγυήσεις (προς την Τρόικα) θα δοθούν εφόσον υπάρχει η βούληση του ελληνικού λαού. Γιατί εμείς ενεργούμε στο όνομα του ελληνικού λαού και πρέπει να έχουμε δύναμη, πρέπει να έχουμε στήριξη εσωτερική για να μπορέσουμε να επιβάλουμε την αλήθεια».

Τι σημαίνει η δήλωση αυτή; Σημαίνει πως το ρήγμα επήλθε οριστικά στο μέτωπο της αντεθνικής κυβέρνησης, κατά συνέπεια η κατάρρευσή της είναι μονάχα ζήτημα χρόνου. Οι πρόωρες εκλογές βρίσκονται προ των πυλών, όχι βεβαίως διότι οι Τύραννοι του Λαού μας κατανόησαν εσχάτως τα εθνικά τους εγκλήματα, αλλά επειδή οι διεθνείς δανειστές αντιλήφθηκαν πως το ρόλο της λαομίσητης Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά δύναται να παίξει ένα νέο κυβερνητικό σχήμα με βασικό πυλώνα τον Σύριζα και πρωθυπουργό τον Α. Τσίπρα. Για να υπάρξει όμως νέα κυβέρνηση, απαιτείται η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ο Βενιζέλος υπήρξε κατατοπιστικότατος: «η Τρόικα θέλει εγγυήσεις που θα δοθούν εφόσον υπάρχει η βούληση του ελληνικού λαού». Όπερ σημαίνει πως την προσφυγή στις πρόωρες κάλπες την απαιτεί πλέον η Τρόικα, μιας και η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στερείται τόσο της λαϊκής στήριξης, όσο και της εμπιστοσύνης των δανειστών. Αυτό κοινοποίησε και στους αξιωματούχους της αντεθνικής κυβέρνησης και εκεί οφείλεται το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στο Παρίσι.

Έχουμε ως εκ τούτου τα κάτωθι δεδομένα: η Τρόικα κάλεσε τον Σαμαρά να πάει σε εκλογές και ο τελευταίος αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει την εξουσία. Τους καλοπιάνω τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, αλλά εκείνοι είναι ανένδοτοι. Ο πονηρός Βενιζέλος αντιλαμβάνεται πως το τέλος έχει επέλθειΣυναντιέται με το νέο πουλέν των δανειστών, τον Τσίπρα. Μια εθιμοτυπική συνάντηση, ενημέρωσης υποτίθεται για τα εθνικά θέματα, διαρκεί 2 ώρες! Ο Βενιζέλος διαπραγματεύεται με τον επόμενο πρωθυπουργό, τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην επόμενη κυβέρνηση. Οι πολιτικές εξελίξεις έχουν ήδη δρομολογηθεί και ο Βενιζέλος προσαρμόζεται με στόχο να περισώσει το πολιτικό του μέλλον και κυρίως, προς αποφυγή δικαστικών περιπετειών εξαιτίας των σκανδάλων στα οποία έχει εμπλακεί.

Ο μόνος που επιμένει να αρνείται να προσαρμοστεί στη νέα πολιτική πραγματικότητα, είναι ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του Μαξίμου. Είναι όμως απελπιστικά μόνοι.

Ευθύς μετά τις δηλώσεις Βενιζέλου από τη Βασιλεία, ο Σαμαράς προέβη στην ακόλουθη, ενδεικτική της ψυχικής του καταστάσεως, δήλωση: «εγώ εκλογές δεν έχω»! Όλοι οι δικτάτορες είχαν την ίδια άποψη, εντούτοις το πολιτικό τους τέλος υπήρξε αναπόφευκτο και οδυνηρό. Κι όσο μεγαλύτερη είναι η εμμονή του Σαμαρά με την εξουσία, τόσο πιο οδυνηρό θα είναι το πολιτικό του φινάλε.

Το μόνο που απομένει μέχρι να ανακοινωθεί επισήμως η προσφυγή στις πρόωρες κάλπες, είναι μερικές ακόμη δραματικές εξελίξεις για την Πατρίδα και το Λαό μας και βεβαίως τόνοι εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού που θα διαχέονται από τα μέσα ενημέρωσης των νταβατζήδων.

Ο Ελληνικός Λαός είναι έρμαιο των αποφάσεων των διεθνών δανειστών. Εκείνοι καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις στη Πατρίδα μας και η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου εκτελεί πειθήνια. Εκείνοι προωθούν το νέο τους υποτακτικό, Αλέξη Τσίπρα.

Στο χέρι του Λαού μας είναι να αντισταθεί, συμβάλλοντας στην γιγάντωση και χαλύβδωση της Εθνικής Αντίστασης, ισχυροποιώντας δηλαδή τη μοναδική φωνή του, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/espase-to-metwpo-ths-chountas-o-benizelos-proanhggeile-prowres-ekloges-me-e#ixzz3Kw9O9zv7

Exit mobile version