Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η συγκυβέρνηση, τα πραγματικά προβλήματα του Λαού και η… ρωμανολογία

Η συγκυβέρνηση, τα πραγματικά προβλήματα του Λαού και η… ρωμανολογία

Γράφει ο Αντίοχος

Αυτή η φάρσα με τον ψευτο-απεργό πείνας Ρωμανό –ούτε μια μέρα δεν έχει κάνει απεργία ο φλούφλης- δείχνει τη φαυλότητα της ψοφοδεξιάς, σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο.

Έτσι, ο Μπάμπης της… «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» –που μαζί με τους άλλους σαμαροφύλακες έστησε τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής- τώρα παριστάνει τον… έντρομο –ενώ ξέρει πολύ καλά ότι η «απεργία πείνας» είναι… μούφα- για να κατευνάσει τον έξαλλο αριστερισμό, που ωρύεται και για κάποιους… άλλους λόγους.

Έτσι, τη μία ανακοινώνει κατεπείγουσα νομοθετική ρύθμιση για να παρακολουθεί μαθήματα εξ’ αποστάσεως ο… φιλομαθής μπούλης, την άλλη τηλεφωνεί και ξανατηλεφωνεί –του’ χει μείνει η συνήθεια των τηλεφωνημάτων από την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής- στους (πάμπλουτους, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε!) αριστεριστές γονείς του μπούλη, αλλά αυτοί δεν το σηκώνουν (γνωρίζοντας ότι ο λατρευτός τους δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο γιατί τρώει κανονικότατα…) και την παράλλη καλεί αντιπροσωπείες των κομμάτων (του… συνταγματικού τόξου βεβαίως-βεβαίως), προς… ενημέρωση, για το… μέγα θέμα!

Τόσο δύσκολο ήταν να βγει και να πει, ότι κύριοι ξέρουμε ότι ο μπούλης μασάει καλά και μας δουλεύει, οπότε ας κάνει και… χίλιες ημέρες «απεργία πείνας». Δε μας ενδιαφέρει η περίπτωσή του, δεν ασχολούμεθα και κόφτε το λαιμό σας…

Ναι, αλλά άμα τα έλεγε όλα αυτά ο πολυπράγμων υπουργός, θα σταμάταγε η όλη κοροϊδία και ο λαός θα ασχολείτο με τα πραγματικά του προβλήματα, τα τωρινά και τα μέλλοντα (αυτά που θα προκύψουν από το νέο Μνημόνιο που θα υπογράψει προσεχώς η συγκυβέρνηση – αλήθεια, αυτό το θυμάται κανείς εν μέσω της ακατάσχετης… ρωμανολογίας;). Αλλά κάτι τέτοιο, δε συμφέρει την παραπαίουσα συγκυβέρνηση, που τροφοδοτεί ευχαρίστως την… ρωμανολογία!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-sugkubernhsh-ta-pragmatika-problhmata-tou-laou-kai-h-rwmanologia#ixzz3Kws7Pb5y

Exit mobile version