Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Ο δρόμος του Σύριζα προς την εξουσία περνά μέσα από τις εβραϊκές συναγωγές – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Την ώρα που το 1/3 του λαού μας ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, την ώρα που τόσοι συμπατριώτες μας πετιούνται στον δρόμο χάνοντας τις περιουσίες τους και ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγη τροφή, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, η παράταξη που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τον τόπο για να πει υποτίθεται  το “όχι στις δυνάμεις κατοχής”, προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα εγκρίνοντας δαπάνη 12.000 €, για την εκδήλωση Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.

Ο συναγωνιστής  Ευάγγελος Μπαρμπούρης σχολιάζοντας το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής τόνισε ότι η Ελληνική Αυγή δεν εγκρίνει την δαπάνη αυτήν, ζητώντας να μην αναλάβει η Περιφέρεια αυτή την δαπάνη, την ώρα μάλιστα που διάφορες κοινωνικές ομάδες πλήττονται από την κρίση ανεπανόρθωτα. “Ο λόγος που φέρνετε αυτό το θέμα είναι απλός”, τόνισε ο κ. Μπαρμπούρης, “το διαβατήριο του ΣΥΡΙΖΑ για την εξουσία που θέλει να κατακτήσει δεν περνάει μέσα από τις κάλπες,αλλά από τις Εβραϊκές Συναγωγές”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/euaggelos-mparmpourhs-o-dromos-tou-suriza-pros-thn-ejousia-perna-mesa-apo-t#ixzz3KxYAiOjt

Exit mobile version