Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Π. Ζησιμόπουλος: H συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων απαξιώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού μίλησε για την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων από την κυβερνήση. Αρχικά μετέφερε τις θερμές ευχές του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και των υπόλοιπων πολιτικών κρατούμενων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου στους Αξιωματικούς και υπαξωματικούς οπλίτες του Πυροβολικού που σήμερα γιορτάζει λόγω της προστάτιδας Αγίας Βαρβάρας.

Ο Συναγωνιστής κατά την ομιλία του κατήγγειλε το πολιτικό κατεστημένο που κυβερνάει επί δεκαετίες με πατρίδα μας και αντιμετωπίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις με φοβικό σύνδρομο. Αναφέρθηκε στον πόλεμο που γίνεται καθημερινά στο Αιγαίο με τις παραβιάσεις και τις αμφισβητήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, προκλήσεις τις οποίες η συγκυβέρνηση κάνει πως δεν υπάρχουν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σχέδιο απαξίωσης και διάλυσης της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας από τους Σαμαροβενιζέλους που οδηγεί στην ολική καταστροφή τα ΕΑΣ ενώ την ίδια στιγμή η Τουρκία αναπτύσσει ιλιγγιωδώς την δική της αμυντική βιομηχανία με αποτέλεσμα την ανατροπή του ισοζυγίου στρατιωτικής ισχύος.

Κλείνοντας μίλησε για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία που περιλαμβάνει σοβαρές προτάσεις και λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/p.-zhsimopoulos-h-sugkubernhsh-twn-samarobenizelwn-apajiwnei-tis-enoples-du#ixzz3KxjXnrHA

Exit mobile version