Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι είναι αυτοί που μας κατηγορούν; Γιατί μας κατηγορούν;

Ποιοι είναι αυτοί που μας κατηγορούν; Γιατί μας κατηγορούν;

Άρθρο του παρανόμως έγκλειστου Συναγωνιστή και Βουλευτή Α’ Πειραιώς, Νικόλαου Κούζηλου

Η ΝΔ του Σαμαρά, πιστοί υπάλληλοι της τρόικα, της «παράγκας Αθανασίου», των σκανδάλων, των off shore, των τροπολογιών Μιχελάκη, του φιλομασόνου Δένδια, των στελεχών τύπου Τομπούλογλου, της μαύρης τρύπας των κομματικών ταμείων, των ψεύτικων υποσχέσεων.

Το ΠΑΣΟΚ του Άκη, του Βενιζέλου, του οικονομικού δολοφόνου ΓΑΠ, το ΠΑΣΟΚ του Πάγκαλου που «μαζί τα φάγαμε». Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, των σκανδάλων, των εξοπλιστικών, του ρουσφετιού, του μνημονίου, του ξεπουλήματος, του Τσουκάτου που είχε ομολογήσει ότι πήγαινε τις μίζες της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

Η αριστερά της κωλοτούμπας, του ανθελληνισμού της διαχρονικής προδοσίας, των ΜΚΟ, του βολέματος, των μετόχων της JP Morgan, των ακάλυπτων επιταγών, του γλειψίματος στο κεφάλαιο για να πάρουν την εξουσία. Τα αριστερά «λιγούρια της εξουσίας», όπως τους χαρακτήρισε ο Αρχηγός μας.

Το συστημικό ΚΚΕ, με τα ΚΝΑΤ να φυλούν την Βουλή, το ΚΚΕ της προδοσίας, του διεθνισμού. Το ΚΚΕ του «Κανέλλου» και του «Σωτήρη», της άρνησης για έλεγχο στα ταμεία του.

ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Αριστερά καλύπτουν ο ένας τον άλλο, καλύπτουν τις ρεμούλες, έχουν κάνει τη Βουλή των Ελλήνων χώρο συναλλαγής και συγκάλυψης. Όλοι έχουν ευθύνη για το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας μας. Όλοι! Και αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια και αυτοί που με τη σιωπή τους δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης», αυτοί που με τη σιωπή τους κάλυψαν τα σκάνδαλα.

Γιατί μας κατηγορούν; Γιατί μας πολεμούν με τέτοια λύσσα;

Γιατί αντιδράσαμε, γιατί δεν γίναμε σαν αυτούς, γιατί δεν γίναμε μέρος του συστήματος. Γιατί ξέρουν ότι θα κάνουμε πράξη αυτό που τους έχει υποσχεθεί ο Αρχηγός μας: «Οι κλέφτες φυλακή»!

Οι εγκληματικές οργανώσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ θέλουν τον Έλληνα υποτακτικό. Δεν πρόκειται να τους περάσει. Η Χρυσή Αυγή αφύπνισε τον Έλληνα, έκανε επανάσταση ψυχών και συνειδήσεων. Ήρθε η ώρα να τους στείλουμε σπίτια τους και τα λαμόγια στη φυλακή!

Οι Έλληνες Εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή δεν σκύβει το κεφάλι. Δεν υποχωρούμε! Έχουμε ιερό καθήκον απέναντι στους Νεκρούς μας, στον Γιώργο και τον Μάνο. Και απέναντι στους Αγέννητους, τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων!

Έλληνες, μην φοβάστε τη σαπίλα του Σαμαρά! Ο μεγάλος Ν. Καζαντζάκης στην «Ασκητική» του αναφέρει: «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: “Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;” Πολέμα!»

Έλληνα, πολέμα! Κάνε την επανάσταση σου, αναλογίσου την ευθύνη σου για το μέλλον της Ελλάδος. Έχουμε ιερό καθήκον να αντισταθούμε, να πολεμήσουμε.

Η φυλακή δεν μας λύγισε, οι διώξεις δεν μας σταμάτησαν!

Γι’ αυτό μας διώκουν, γι’ αυτό μας πολεμούν.

Είμαστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

«Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί και για εξορίες και για φυλακές.»

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος 19 Απριλίου 2013

Νικόλαος Κούζηλος
Πολιτικός Κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/poioi-einai-autoi-pou-mas-kathgoroun-giati-mas-kathgoroun#ixzz3KyHxlSGU

Exit mobile version