Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελ. Ζαρούλια: Αντισυνταγματική η απαγόρευση ψήφου στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

YouTube Poster

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον πρόεδρο της Βουλής, τον εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού, αλλά και συλλήβδην τους υποκριτές του αντισυνταγματικού τόξου που από την μια μιλούν για Δημοκρατία και τα δικαιώματα των κρατουμένων και από την άλλη δεν βγάζουν μιλιά για την συνεχιζόμενη κατάλυση του Πολιτεύματος με την επαναλαμβανόμενη απαγόρευση στους παρανόμως προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν στην Βουλή.

Το νέο αυτό πραξικόπημα της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά πέρασε για ακόμη μια φορά στα ψιλά, καθώς βολεύει όλους τους ψευτοδημοκράτες του “συνταγματικού τόξου”. Η ψήφιση του εν λόγω προϋπολογισμού μπορεί να γίνει με λιγότερες από 151 ψήφους και συγκεκριμένα με 146.

Η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως ο μνημονιακός προϋπολογισμός δεν περιλαμβάνει νέα μέτρα, ενώ στην ουσία εξαθλιώνει για ακόμη μια φορά τον Ελληνικό Λαό με αυξήσεις και χαράτσια. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας, καθώς το δημογραφικό είναι μείζον ζήτημα για την επιβίωση του Έθνους. Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει τον καταστροφικό προϋπολογισμό της συγκυβέρνησης.

Τέλος, η Συναγωνίστρια Ζαρούλια κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής το πλήρες πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου για την λύση του ελληνικού προβλήματος, την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας και την δημογραφική άνθιση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/el.-zaroulia-antisuntagmatikh-h-apagoreush-pshfou-stous-bouleutes-ths-chrus#ixzz3KyJIVru5

Exit mobile version