Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όψιμος αντι-τροϊκανός ο Μεϊμαράκης… Σιγά ρε «μάγκα»!

Όψιμος αντι-τροϊκανός ο Μεϊμαράκης... Σιγά ρε «μάγκα»!

Η απόγνωση και η απελπισία είναι λέξεις φτωχές και ανεπαρκείς για να εκφράσουν την κατάσταση που κυριαρχεί στο εσωτερικό της ψοφοδεξιάς ΝΔ. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς, πως ο «πολλά βαρύς» Πρόεδρος της Βουλής ξιφούλκησε κατά της Τρόικα, στη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια!

Τι δήλωσε λοιπόν ο Βαγγέλας και συνέβαλε στο να γελούν και οι πέτρες; «Ο πρωθυπουργός διαπραγματεύεται σκληρά με μια Τρόικα που δεν εκφράζει την Ευρώπη που θέλουμε και αγωνιστήκαμε για να μπούμε»! Αφού δηλαδή επί δυόμιση χρόνια καταλήστευσαν τον Ελληνικό Λαό και ξεπουλούν την δημόσια περιουσία, συμφώνως προς τις προσταγές των δανειστών, έρχεται σήμερα το σημαίνον στέλεχος της ΝΔ να μας πει αναίσχυντα πως η Τρόικα δεν εκφράζει την Ευρώπη που ονειρευόταν η ΝΔ!

Άκου ρε «μάγκα»: η Ευρώπη των τραπεζών και της τοκογλυφίας, η Ευρώπη της λαθρομετανάστευσης και της καταστροφής των κοινωνικών δομών, είναι το κατ’ εξοχήν σιωνιστικό ψευδο-ιδανικό για το οποίο αγωνίστηκε μετά μανίας η πατριδοκάπηλη και ψοφοδεής Νέα Δημοκρατία. Επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες, συνδέσατε την ύπαρξη της κομματικής σας συμμορίας με το ευρωπαϊκό όνειρο. Το οποίο βεβαίως, όπως βροντοφώναζε η Χρυσή Αυγή προειδοποιώντας το Λαό μας, δεν υπήρξε ούτε ευρωπαϊκό, ούτε όμως και όνειρο, παρά μόνον ένας πραγματικός σιωνιστικός εφιάλτης.

Πού οφείλεται παρά ταύτα η όψιμη αλλαγή πλεύσης του Βαγγέλα; Στο γεγονός της μεγαλοπρεπούς σφαλιάρας που εισέπραξε η Χούντα Σαμαρά από την Τρόικα στο Παρίσι και η επιλογή της Τρόικας να υλοποιήσει το πρόγραμμά της με την επόμενη κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οι αντιδράσεις της ψοφοδεξιάς προσομοιάζουν με εκείνες της απατημένης συζύγου!

Δεν τσιμπάει εν τέλει ο Ελληνικός Λαός στα κροκοδείλια δάκρυα των υπεύθυνων των δεινών. Οι πρώην βαρύμαγκες παριστάνουν τώρα τους απόκληρους της ζωής.

Καθότι όμως, άνω των 7000 συμπατριωτών μας έχουν αυτοκτονήσει, εκατομμύρια είναι άνεργοι και μεγάλο τμήμα του Λαού μας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, κρίνεται ως περιττή πολυτέλεια να χύσει ο οποιοσδήποτε Έλληνας έστω κι ένα δάκρυ για το πολιτικό τέλος του Σαμαρά και της συμμορίας του!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/opsimos-anti-troikanos-o-meimarakhs-siga-re-magka#ixzz3KyQYiVht

Exit mobile version