Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Βόρεια Προάστια, Λαμία

Η πραγματική δημοσκόπηση γίνεται πάντα δίπλα στον λαό. Για ακόμη μια φορά η Τ.Ο. Καβάλας βρέθηκε δίπλα στον Ελληνικό λαό που διψά για την ελπίδα που του στέρησε το κόμμα της κλεπτοκρατίας. Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής βρεθήκαν στο κέντρο της Καβάλας, καθώς και στην λαϊκή αγορά πράττοντας το αυτονόητο, δηλαδή αγώνα για την ελευθερία του λαού μας και την επιβίωση του έθνους μας.

Από την πρώτη στιγμή η αποδοχή των συμπατριωτών μας ήταν ενθουσιώδης και πολλοί περαστικοί και θαμώνες των καφετεριών ζητούσαν την εφημερίδα του κινήματος και ενημερωτικό υλικό. Μάλιστα πολλά ήταν τα καταστήματα που ζητήσανε να αφήσουμε μερικές παραπάνω για να τις μοιράσουν σε φίλους και γνωστούς. Επίσης μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις σχετικά με την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών μας, το οποίο συνοδεύονταν και από μια παράκληση να επισκεφθεί σύντομα την Καβάλα. Η δράση ολοκληρώθηκε φτάνοντας στην λαϊκή αγορά της πόλης όπου και το ενημερωτικό εξαντλήθηκε.

Ό,τι και να λένε τα καθεστωτικά ερπετά της δημοσιογραφίας η καλύτερη δημοσκόπηση γίνεται δίπλα στον Ελληνικό λαό. Όταν μπορείς να αισθάνεσαι τις ανάγκες, τον πόνο και όλη την λαχτάρα του. Μόνο τότε μπορείς να πραγματώσεις του πόθους του Έθνους μας. Και αυτό ακριβώς πράττει το κίνημα μας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο εθνοκτόνο Μνημόνιο και στο αμαρτωλό καθεστώς των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου. Είμαστε ένα κίνημα που πηγάζει από τον Ελληνικό λαό και συγκεντρώνει όλες τις ανησυχίες του λαού μας και για αυτό τον λαό αγωνίζεται, για μα Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!

Το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να δημιουργήσει η καταρρέουσα χούντα του μνημονίου, επιστρατεύοντας πολλές φορές τους γνωστούς παρακρατικόυς του συστήματος, όχι μόνο δεν λυγίζει τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, αλλά όπως φάνηκε για μία ακόμη φορά, δυναμώνει τις αγωνιστικές μας τάξεις. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 το απόγευμα, η ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στην αναγγελία της δημιουργίας ενός ακόμη αναχώματος για τους διαφυγόντες ψηφοφόρους της καταρρέουσας ψοφοδεξιάς και πατριδοκάπηλης παράταξης από τον πρώην πρόεδρο του υπουργικού συμβουλίου και κολλητό του Σαμαρά, Π. Μπαλτάκο. Οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, κι όχι αυτές που εμφανίζουν στα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, ενοχλούν πολύ την Χούντα των σαμαροβενιζέλων, ανέφερε ο συναγωνιστής, τονίζοντας πως ό,τι κι αν κάνουν, οι Εθνικιστές δεν πρόκειται να λυγίσουν, γεγονός που βλέπει κι εκτιμά ο Ελληνικός λαός και στηρίζει με την εμπιστοσύνη του την Χρυσή Αυγή. Επισήμανε πως οι κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις δείχνουν πολύ χαμηλά το Κίνημά μας, αλλά όλοι γνωρίζουν πως έχει διπλάσια και τριπλάσια ποσοστά από αυτά που εμφανίζουν οι πληρωμένοι δημοσκόποι.

Η δική μας αντίληψη, ανέφερε ο συναγωνιστής Βογιατζής, δεν έχει καμία σχέση με αυτήν των αστικών κομμάτων, πολλώ δε μάλλον με όλους αυτούς που έφυγαν από την ΝΔ και εξέφρασαν μια πιο πατριωτική ρητορική. Το κόμμα Μπαλτάκου, ό,τι κι αν κάνει θα έχει την μοίρα που είχαν όλα τα αναχώματα του παρελθόντος. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε και σε μια σειρά ιδεολογικών ομιλιών που ακολουθήσουν, μιας και η Ιδεολογία μας και η πίστη σε αυτήν αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό που μας ξεχωρίζει απ’ όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Κοσμοπλημύρα στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στα οποία πραγματοποιήθηκε πολιτική ομιλία για τα τρέχοντα θέματα και Ιστορική παρουσίαση με θέμα «Τα Δεκεμβριανά 1944».Ύστερα από μία σύντομη πολιτική ενημέρωση ακολούθησε μια εκπληκτική Ιστορική παρουσίαση – ανάλυση από τον συναγωνιστή Μπελεκούκια Γεώργιο με θέμα τα «Δεκεμβριανά 1944». Παρουσιάστηκαν επίσημα Ιστορικά έγγραφα τα οποία δεν τυγχάνουν της παραμικρής αμφισβήτησης και αποδεικνύουν τα διαχρονικά εγκλήματα και τον προδοτικό ρόλο του ΚΚΕ. Προβλήθηκαν πολύ σκληρές εικόνες από τα εγκλήματα των κομουνιστώ-συμμοριτών τον Δεκέμβριο του ’44 προκαλώντας επιφωνήματα  αποδοκιμασίας από τον παρευρισκόμενο κόσμο, καθώς επίσης την επιτακτική ανάγκη όλα αυτά τα Ιστορικά γεγονότα να μην ξεχαστούν ούτε να αλλοιωθούν από τις σημερινές Ανθελληνικές κυβερνήσεις.

Στα γραφεία της Τ.Ο. Λαμίας, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Ρομπέρτο Χαϊδή. Τα γραφεία ήταν γεμάτα από συναγωνιστές που ήθελαν να ενημερωθούν για τα θέματα που αφορούν την Βόρεια Ήπειρο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκεί οι Βορειοηπειρώτες αδερφοί μας. Τον Συναγωνιστή Ρομπέρτο, προλόγισε ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Λαμίας, Γκλέτσος Απόστολος.

Ο συναγωνιστής Ρομπέρτο Χαϊδής, μίλησε για τα προβλήματα αναλυτικά. Πρώτα από όλα ανέφερε ότι ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου είναι καταπατημένος και πως δεν έχει τηρηθεί  τίποτε από το πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914, το οποίο έχει ως όρο να μην υπάρχουν Αλβανοί στις δουλειές παρά μόνο Βορειοηπειρώτες. Τόνισε ό,τι οι περιουσίες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου είναι καταπατημένες και έχουν περάσει σε χέρια Αλβανών. Τα ελληνικά σχολεία υπολειτουργούν και έτσι δεν μπορούν να έχουν την μόρφωση που πρέπει τα ελληνόπουλα, τα οποία στιγματίζονται επειδή έχουν την θέληση να μάθουν την γλώσσα τους.

Τέλος επισήμανε πως η ελληνική ομογένεια είναι τσουβαλιασμένη στα γραφεία των αλλοδαπών από την ελληνική πολιτεία και αποκαλούνται Αλβανοί . Από την άλλη, ο κάθε Αλβανός «βαφτίζεται» Έλληνας με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεται σαν βορειοηπειρώτης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn63#ixzz3L0JjFn3x

Exit mobile version