Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δήθεν «λιποθυμία» Ρωμανού πρόβα του «θανάτου» του το Σάββατο!

Η δήθεν «λιποθυμία» Ρωμανού πρόβα του «θανάτου» του το Σάββατο!

Γράφει ο Αντίοχος

Χθες το απόγευμα, διαδόθηκε αστραπιαία το νέο περί της «λιποθυμίας» του ψευτο-απεργού πείνας Νικολάκη Ρωμανού και μέσα σε μία ώρα φιγουράριζε στα πρώτα θέματα όλων των καθεστωτικών ιστοσελίδων. Ποιος έδωσε την «είδηση»; Πιθανότητα η γιατρός που παρακολουθεί τον Ρωμανό, η οποία… όλως τυχαίως τυγχάνει μάνα αναρχοκομμουνιστή συγκρατούμενου του Ρωμανού

Επρόκειτο βεβαίως για την πρόβα του «θανάτου» του, ο οποίος θα διαδοθεί με την ίδια αστραπιαία ταχύτητα το μεσημέρι του Σαββάτου, για να καεί τη νύχτα η Αθήνα και η Ελλάδα ολόκληρη!

Κάτι που βολεύει τα μέγιστα τους Σαμαροβενιζέλους, για πολλούς και διαφόρους λόγους. Όπως π.χ., για να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη από το νέο Μνημόνιο που θα υπογράψουν τις επόμενες μέρες, για να τρομάξουν τους «νοικοκυραίους» με τις εικόνες του χάους και για να εκθέσουν στα μάτια της κοινής γνώμης τον ΣΥΡΙΖΑ, που στα σίγουρα θα υπερασπίζεται τους αναρχοκομμουνιστές εμπρηστές!

Βολεύουν όμως και τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι δια του τρόπου αυτού θα απομακρύνει την περίπτωση της αυτοδυναμίας του στις προσεχείς εκλογές, την οποία –όπως γράφω εδώ και μήνες- οι συριζαίοι φοβούνται όπως ο διάολος το λιβάνι, γιατί δε θα έχουν άλλοθι που δε θα… σκίσουν το Μνημόνιο!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dhthen-lipothumia-rwmanou-proba-tou-thanatou-tou-to-sabbato#ixzz3L1AScBCC

Exit mobile version