Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Mister Tsipras, οι AHEPANS και τ’ αμερικάνικα

Γράφει ο Αντίοχος

Αμέσως μετά την παρουσία-ομιλία του στο Ελληνο-αμερικανικό Επιμελητήριο, ο αμερικανοκομμουνιστής mister Tsipras συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία των διαβόητων ΑΧΕΠΑΝΣ. Ιδού η είδηση από την επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος:

«Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με αντιπροσωπεία της AHEPA

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της AHEPA με επικεφαλής τον ύπατο πρόεδρο Philip Frangos, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκε η σημασία της Ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ, οι Ελληνοαμερικανικές Σχέσεις καθώς και οι εξελίξεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, η Νάντια Βαλαβάνη, Βουλευτής, Υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικής Πολιτικής, ο Βασίλης Πριμικήρης, υπεύθυνος του Τμήματος Ελληνισμού της Διασποράς του ΣΥΡΙΖΑ και ο Ευάγγελος Καλπαδάκης, διπλωματικός  σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

Τι είναι οι ΑΧΕΠΑΝΣ; Εν αντιθέσει με το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, που επιβάλλει με κάθε τρόπο –θεμιτό και αθέμιτο- την τυφλή υποταγή των ΗΠΑ στο Ισραήλ, το «ελληνικό» λόμπι των ΗΠΑ κάνει ακριβώς το… αντίθετο: επιβάλλει την πλήρη υποταγή της Ελλάδος στις ΗΠΑ! Παράλληλα, συνεργάζεται στενά με το σιωνιστικό λόμπι, υπέρ της προώθησης των συμφερόντων του Ισραήλ, βεβαίως-βεβαίως…

(ΥΓ): Και ως μικρή απόδειξη για τον ρόλο των ΑΧΕΠΑΝΣ, δείτε στο παραπάνω δελτίο τύπου σε ποια γλώσσα είναι γραμμένη η επωνυμία του «λόμπι» και το ονοματεπώνυμο του προέδρου του: στα αμερικάνικα! Όπως άλλωστε και το mister Tsipras!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-mister-tsipras-oi-ahepans-kai-t-amerikanika#ixzz3L258tIjt

Exit mobile version