Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Γρέγος: “Φέρτε πίσω τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον νέο προϋπολογισμό του 2015.

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης τόνισε ότι η Πατρίδα μας βιώνει μια τραγική πραγματικότητα, αφού η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά επιμένει στην πολιτική των μνημονίων. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα προεκλογικά ψέμματα του Σαμαρά που μαζί με τον Βενιζέλο έφτιαξαν αυτήν την παρωδία με σκοπό την διάλυση της Χώρας.

Η συγκυβέρνηση γνωρίζει για τα σκάνδαλα, το ξεπούλημα της Εθνικής κυριαρχίας, την κατάλυση του Συντάγματος, την λίστα Λαγκάρντ, την παραχώρηση της ΑΟΖ στον τούρκο, για τους μεγαλοεργολάβους και τους καναλάρχες, για το ξεπούλημα της Θράκης και του ονόματος της Μακεδονίας μας και άλλα πολλά που αφορούν όλον τον ποινικό κώδικα.

Μαζί με όλα αυτά, περιμένουμε την άφιξη του τούρκου με σκοπό να του παραδώσουμε γη και ύδωρ την ώρα που οι “καλοί γείτονες” διεκδικούν το Αιγαίο, αμφισβητούν την ΑΟΖ, και που οι πράκτορες της Τουρκίας αλωνίζουν στην Θράκη και συνεχίζουν να στέλνουν καραβιές με λαθρομετανάστες. Η ανεργία στην Χώρα είναι πολύ πιο πάνω από 27% ενώ ο υπουργός Οικονομικών Χαρδούβελης, στενός συνεργάτης του Σημίτη, έπρεπε να βρίσκεται στην φυλακή.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να έρθουν πίσω τα κλεμμένα και να γίνει επιτέλους ο απαραίτητος λογιστικός έλεγχος του υπέρογκου δημοσίου χρέους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.-gregos-ferte-pisw-ta-klemmena-ston-ellhniko-lao-binteo#ixzz3L25gt6hN

Exit mobile version