Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμερικανοσιωνιστές: οποίος δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά μας είναι… φασίστας. Κι όποιος φασίστας τα εξυπηρετεί, δεν είναι φασίστας!

Αμερικανοσιωνιστές: οποίος δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά μας είναι… φασίστας. Κι όποιος φασίστας τα εξυπηρετεί, δεν είναι φασίστας!

Γράφει ο Αντίοχος

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουγγαρία κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών στη Βουδαπέστη για να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε ο γνωστός και μη εξαιρετέος γερουσιαστής Τζον Μακέιν, ο οποίος κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Γερουσίας με αφορμή τον διορισμό της πρώην ηθοποιού Κολίν Μπελ ως πρέσβειρας στην Ουγγαρία, αποκάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας, Βίκτορ Ορμπάν, «νεοφασίστα δικτάτορα», λόγω των όλο και πιο στενών σχέσεων που αναπτύσσει με την Ρωσσία. Ιδού η δήλωση του Μακέιν: «Δεν τάσσομαι εναντίον των διορισμών και μη πολιτικών προσώπων. Γνωρίζω πώς παίζεται το παιχνίδι, αλλά (η Ουγγαρία)… βρίσκεται ενώπιον του κινδύνου να χάσει την ανεξαρτησία της από ένα νεοφασίστα δικτάτορα, ο οποίος πλαγιάζει με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και εμείς θα στείλουμε εκεί ως πρεσβευτή την παραγωγό της (τηλεοπτικής σειράς) “Τόλμη και Γοητεία”».

Ο «αντιφασίστας» Μακέιν, λοιπόν… Ο οποίος, είχε επισκεφθεί την Ουκρανία τις ημέρες της εξέγερσης στην πλατεία Μεϊντάν, έχοντας στο πλάι του τον αρχηγό του κόμματος «Σβομπόντα», Ολέγκ Τιαγκνιμπόκ, που είχε καταγγείλει τότε ότι «η Ουκρανία ελέγχεται από μια ρωσοεβραϊκή μαφία». Το δε «Σβομπόντα» είχε ιδρυθεί το 1991 ως «Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα της Ουκρανίας» (SNPU) και θεωρείται –με τα μέτρα της εποχής- ως… κάργα φασιστικό, αλλά έτυχε αυτή την εποχή να εξυπηρετεί τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα στην περιοχή!

Ιδού, λοιπόν, το… φασιστόμετρο των αμερικανοσιωνιστών (που ισχύει καταφανώς και για την περίπτωση της Χρυσής Αυγής): όποιος δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά μας, είναι φασίστας. Κι όποιος φασίστας τα εξυπηρετεί, δεν είναι φασίστας! Είπατε τίποτα;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/amerikanosiwnistes-opoios-den-ejuphretei-ta-sumferonta-mas-einai-fasistas#ixzz3L26DA2v0

Exit mobile version