Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι γεωργιανοί ληστές με το καυτό σιδερό και ο πρώτος διδάξας «πατερούλης» Στάλιν

Οι γεωργιανοί ληστές με το καυτό σιδερό και ο πρώτος διδάξας «πατερούλης» Στάλιν

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος

Συνεχίζουν απτόητοι τη δράση τους οι Γεωργιανοί ληστές με το πυρωμένο σίδερο, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την «ευνομία παντού» των ψοφοδεξιών που μας κυβερνούν.

Το νέο χτύπημα των ληστών με το πυρωμένο σίδερο έγινε στην Πεύκη, με θύματα μια γυναίκα και την 10χρονη κόρη της, που βασανίστηκαν αγρίως επί μία ολόκληρη ώρα! Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είχε προσλάβει παλαιότερα μια Γεωργιανή οικιακή βοηθό, και πρόσφατως την απέλυσε…

Το βασανιστήριο με το πυρωμένο σίδερο, είναι ευρέως διαδεδομένο στην Γεωργία και μάλιστα έχει πολλάκις χρησιμοποιηθεί κατά των Ελλήνων! Ας παρακολουθήσουμε τις μαρτυρίες Ελλήνων της περιοχής του Σοχούμι, που πέρασαν αυτό το φρικτό βασανιστήριο από Γεωργιανούς, το 1992, όπως περιέχονται σε άρθρο του αρίστου γνώστη της ιστορίας των Ποντίων της ΕΣΣΔ, ιστορικού και συγγραφέως Βλάση Αγτζίδη, με τίτλο «SUCHOUMI DELENTA EST»:

«…Η Μαρίνα Παναγιωτίδου αφηγείται:

“Ήρθαν στο σπίτι για ληστεία επτά άτομα. Πυροβόλησαν με τα αυτόματα και με τραυμάτισαν. Πήραν όλα μου τα πράγματα και έφυγαν. Με άφησαν λιπόθυμη και έφυγαν. Ήμουν μόνη στο σπίτι γιατί λίγο καιρό πριν έστειλα τις δυο μου κόρες και την μητέρα στην Ελλάδα. Φοβήθηκα ότι θα τις κακοποιήσουν. Οι ληστές ήταν Γεωργιανοί. Το σπίτι μου ήταν στο κέντρο της πόλης. Πολλούς Έλληνες λήστεψαν, χτύπησαν, βασάνισαν και σκότωσαν. Έλεγαν “δώστε χρήματα, δολάρια, χρυσάφι”. Πυροβολούσαν πάνω τους. Έκλεβαν όλα τα πράγματα, έπαιρναν τα αυτοκίνητα. Τρομοκρατούσαν τον κόσμο λέγοντας ” Μη λέτε τίποτα γιατί θα σας σκοτώσουμε”. Χρησιμοποιούσαν καυτό ηλεκτρικό σίδερο για να βασανίζουν.

Μας έλεγαν: “Οι δικοί σας έφυγαν. Πήγαν στην Ελλάδα. Εσείς γιατί κάθεστε; Αφήστε τα σπίτια σας και φύγετε”…

Όπως είπαμε και πριν, περίπου 2.000 Έλληνες παρέμειναν στην περιοχή του Σοχούμι. Μετά την αναχώρηση του πλοίου παρουσιάστηκαν κρούσματα επιθέσεων. Η σοβαρότερη περίπτωση ήταν αυτή της επίθεσης εναντίον της καθηγήτριας Ελένης Ευφραιμίδου. Οι Γεωργιανοί παρακρατικοί θεώρησαν ότι εφ’ όσον η Ελένη είχε έλθει σε επαφή με τους Έλληνες του πλοίου θα είχε σίγουρα δολάρια. Έτσι ένα βράδυ δέχτηκε την επίσκεψή τους. Βασανίστηκε σκληρά για να ομολογήσει που έχει κρυμμένα τα χρήματα. Οι παρακρατικοί χρησιμοποίησαν καυτό ηλεκτρικό σίδερο. Η Ελένη Εφραιμίδου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ημιθανής».

Όμως, ποιος ήτο ο πρώτος διδάξας του φρικτού αυτού βασανιστηρίου; Ο Γεωργιανός Στάλιν, μεγάλος πατερούλης απάντων των ελληνοφώνων κομμουνιστών! Αναφέρει σχετικώς στο βιβλίο του «Στάλιν – Πολιτική Βιογραφία» ο ιστορικός Ισαάκ Ντώϋτσερ: «Στις 6 του Ιούλη 1921, ο Στάλιν μίλησε σε μια συγκέντρωση μελών του κόμματος στην Τιφλίδα… Το επόμενο καθήκον των Γεωργιανών κομμουνιστών ήταν “ανελέητη πάλη κατά του εθνικισμού”. Όφειλαν “να εξαφανίσουν τα σωβινιστικά κατάλοιπα με καυτό σίδερο” και “να συντρίψουν τη λερναία ύδρα του εθνικισμού”…».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-gewrgianoi-lhstes-me-to-kauto-sidero-kai-o-prwtos-didajas-pateroulhs-sta#ixzz3L28360vc

Exit mobile version