Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δ. Κουκούτσης στον καταρρέοντα Σαμαρά: Κάνε μια έξοδο μεγάλη!

YouTube Poster

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής εξέθεσε στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό την κλίκα των σκευωρών του Μαξίμου και τις μεθοδεύσεις της για παραμονή στην εξουσία. Μάλιστα, η μνημονιακή εξουσία έκανε ακόμα μία άνομη εξυπηρέτηση στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ με τροπολογία των Σταμάτη και Χρυσοχοΐδη.

Στην συνέχεια στηλίτευσε τους ψευτοδημοκράτες του “συνταγματικού τόξου” που δεν βγάζουν μιλιά για ακόμη ένα πραξικόπημα, την απαγόρευση δηλαδή της ψήφου στους νομίμως εκλεγμένους και παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής ΑυγήςΟ λόγος που στερούν στο Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και στους υπόλοιπους Συναγωνιστές να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, είναι επειδή τρέμουν την φωνή της Αλήθεια, την φωνή της Χρυσής Αυγής.

Αναφερόμενος στις εκκλήσεις και ερωτήσεις βουλευτών της ψοφοδεξιάς για το αν οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας η απάντηση ήταν κατηγορηματική: Όχι, εκλογές τώρα! Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν συμμετέχουν στο πρόστυχο αυτό αλισβερίσι.

Τέλος, έστειλε με ένα γνωστό δίστιχο μήνυμα στον καταρρέοντα Σαμαρά: “Δώσε ένα τέλος να αρμόζει, κάνε μια έξοδο μεγάλη, να σε χειροκροτήσουν όλοι, τα πλήθη μάγεψε και πάλι…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/d.-koukoutshs-ston-katarreonta-samara-kane-mia-ejodo-megalh#ixzz3L3Ms4ETT

Exit mobile version