Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άκου Αρχηγέ και Χρόνια σου Πολλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά!

YouTube Poster

Από το πρωί το email της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής, αλλά και του τμήματος Ομογένειας έχει κατακλυστεί από χιλιάδες μηνύματα Ελλήνων που εύχονται στον Αρχηγό τα Χρόνια Πολλά για την ονομαστική του εορτή!

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραμένει πολιτικός όμηρος ενός σάπιου καθεστώτος υποτακτικών, φαύλων και επιόρκων.

Σήμερα  6 Δεκέμβρη «εορτάζουμε» την ονομαστική εορτή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Μια γιορτή που θα είχε εντελώς άλλο νόημα για όλους μας εάν ο ΑΡΧΗΓΟΣ βρισκόταν κοντά μας.  Δυστυχώς  όμως ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, παραμένει ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ενός σάπιου καθεστώτος υποτακτικών, φαύλων και επίορκων.

Σε τούτη την Άγια Πατρίδα, διαχρονικά, εκείνοι που ονειρεύονται μια πατρίδα Λεύτερη, Ισχυρή, Ανεξάρτητη, μια Πατρίδα Κοινωνικής Δικαιοσύνης, είναι εχθροί του κατεστημένου που την θέλουν, δέσμια, λίγη, αφημένη στα χέρια δειλών νενέκων.

Οι ευχές όλων των Ελλήνων που έχουν την πίστη πως η Λευτεριά της Πατρίδας αργεί, όσο αργεί η Λευτεριά του Αρχηγού, με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους στέλνουν ευχές σαν και τις δικές μας. Ευχές για υγεία, δύναμη και γρήγορη λευτεριά, ώστε να συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Αρχηγέ, από όλους τους υποστηρικτές, φίλους, στελέχη, συνεργάτες, αλλά και χιλιάδες Έλληνες από κάθε μεριά του πλανήτη Χρόνια Πολλά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akou-archhge-kai-chronia-sou-polla-jeftilises-to-susthma-gia-allh-mia-fora#ixzz3L6dRQGV3

Exit mobile version