Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θαύμα, θαύμα! Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» έβγαλε έξω αυτούς που τα έσπασαν προχθές για να τα ξανασπάσουν και σήμερα!

Θαύμα, θαύμα! Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» έβγαλε έξω αυτούς που τα έσπασαν προχθές για να τα ξανασπάσουν και σήμερα!

Γράφει ο Αντίοχος

Ημέρες δόξας ζει η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» των Σαμαρομπάμπηδων! Έτσι, ελεύθεροι με «περιοριστικούς» όρους (να εμφανίζονται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς τους και να βάζουν μια υπογραφή, δυο λεπτά υπόθεση δηλαδή, πρόκειται όντως για πολύ… περιοριστικό όρο!) οι 12 αναρχοκομμουνιστές που συνελήφθησαν στις 2/12 στα Εξάρχεια, γιατί έσπαζαν κι έκαιγαν. Προφανώς, για να συνεχίσουν το «έργο» τους σήμερα!

Να σημειωθεί, ότι οι 11 εξ’ αυτών κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος και μόνο ο ένας για πλημμέλημα, αλλά τέτοιες… μικρολεπτομέρειες δεν πτοούν τους «ανεξάρτητους δικαστές» της ψοφοδεξιάς Μπανανίας Σαμαροβενιζελιστάν!

Μάλιστα, όπως μας πληροφορεί ακροαριστερή ιστοσελίδα «οι συλληφθέντες κάνουν έκκληση για μαρτυρίες από τις επιθέσεις της αστυνομίας». Προφανώς, οι σύντροφοι «ανεξάρτητοι δικαστές» που τους άφησαν ελεύθερους, τους ζήτησαν να φέρουν κατηγορούμενους ενώπιον του λαϊκού τους δικαστηρίου, τους αστυνομικούς που έκαναν το θανάσιμο «λάθος» και τους συνέλαβαν, για να τους ρίξουν μερικά χρονάκια να μάθουν να μη συλλαμβάνουν «κοινωνικούς αγωνιστές»!

Παράλληλα, η απελευθέρωση των 12 αναρχοκομμουνιστών ταραξιών την παραμονή της σημερινής επετείου, ήταν κι ένα μήνυμα προς τους αστυνομικούς, πως όσους αναρχοκομμουνιστές κι αν συλλάβουν σήμερα, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» θα τους αφήσει ελεύθερους. Οπότε, ας μην μπουν στον… κόπο!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/thauma-thauma-h-anejarthth-dikaiosunh-ebgale-ejw-autous-pou-ta-espasan-proc#ixzz3L80fPvC3

Exit mobile version