Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ατέλειωτη ξεφτίλα και τουρκολαγνεία από τον ψοφοδεξιό δήμαρχο Τοπείρου

Ατέλειωτη ξεφτίλα και τουρκολαγνεία από τον ψοφοδεξιό δήμαρχο Τοπείρου

Είναι ευρέως γνωστό ότι σε σαπίλα, διαφθορά και νενεκισμό, η Τοπική Αυτοδιοίκηση υπερβάλλει στην Ελλάδα και δίνει μάλιστα μαθήματα στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Τρανό πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί ο δήμαρχος Τοπείρου Ξάνθης, ο οποίος δέχτηκε στο γραφείο του και φωτογραφήθηκε  με μέλη της παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» (ΤΕΞ), στις 21/11/14.  Ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας, δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, είναι ο πρώτος δήμαρχος που αναγνωρίζει την παράνομη ΤΕΞ, δεχόμενος επίσημη επίσκεψη στο γραφείο του.

Από τις δηλώσεις του προέδρου της ΤΕΞ, δικηγόρου Ραμαδάν Νιζάμ, προκύπτει ότι ο δήμαρχος Τοπείρου συμμετείχε και σε «οικογενειακή βραδιά» που είχε οργανώσει η παράνομη ΤΕΞ. Μετά απ’ όλα αυτά, όπως θα ήταν αναμενόμενο, ο μειονοτικός Τύπος πανηγυρίζει για την επίσκεψη του προέδρου, του ελεγκτικού συμβουλίου και των μελών του τομέα γυναικών της ΤΕΞ, μιας κι αυτό το γεγονός αποτελεί κατ’ ουσίαν μια αναγνώριση του παράνομου τουρκοσυλλόγου.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ενώ υπάλληλος του τμήματος καθαριότητας του εν λόγω δήμου έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για παιδοφιλία (κι έχει ασκήσει έφεση), ο τουρκολάγνος δήμαρχος Τοπείρου δεν τον έχει θέση ακόμη σε αργία και με διάφορες προφάσεις καθυστερεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες.Τα προαναφερθέντα να τα συνειδητοποιήσουν οι πατριώτες που συνεχίζουν και στηρίζουν ακόμη την πατριδοκάπηλη και τουρκόφιλη ψοφοδεξιά παράταξη και να αντιληφθούν ότι μία είναι η λύση για την ηθική και εθνική μας κατρακύλα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ateleiwth-jeftila-kai-tourkolagneia-apo-ton-psofodejio-dhmarcho-topeirou#ixzz3L9MY4qYO

Exit mobile version