Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σαμαράς δεν έχει εκλογές, αλλά ο υφυπουργός ανάπτυξης τις προαναγγέλλει!

Ο Σαμαράς δεν έχει εκλογές, αλλά ο υφυπουργός ανάπτυξης τις προαναγγέλλει!

Μπορεί ο φον Αντωνάκης να λέει «εγώ δεν έχω εκλογές», αλλά τα συνεταιράκια του στη μνημονιακή συγκυβέρνηση δε φαίνεται να συμφωνούν. Έτσι, σε ομιλία του στη βουλή για τον προϋπολογισμό, ο βουλευτής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Ανάπτυξης Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ουσιαστικά προανήγγειλε πρόωρες εκλογές, επικαλούμενος τη… λαϊκή βούληση:

«Η Ελλάδα έχει όλα τα δεδομένα που της επιτρέπουν να κάνει το μεγάλο βήμα σε μία νέα εποχή σοβαρότητας, υπευθυνότητας και ισοτιμίας με όλες τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εμείς, ως κυβέρνηση, ως βουλευτές, έχουμε ένα και μόνο στήριγμα για να πάρουμε τις αποφάσεις να οδηγήσουμε τη χώρα σε αυτή την εποχή, τη βούληση των πολιτών. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης και αναφοράς μας, σε όλη μας την πορεία. Και οι πολίτες γνωρίζουν το παρελθόν και πιστεύουν και ελπίζουν στο μέλλον».

Είναι αυτό που λέμε «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον», Αντωνάκη Σαμαρά. Έρχεται η ώρα να πιείς το πικρό ποτήρι… άσπρο πάτο!

Eθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-samaras-den-echei-ekloges-alla-o-ufupourgos-anaptujhs-tis-proanaggellei#ixzz3L9vjTIAW

Exit mobile version