Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νταβούτογλου – Ανεπιθύμητος: Όχι στην προδοσία και την υποταγή, δεν γυρίζουμε διακόσια χρόνια πίσω!

Νταβούτογλου - Ανεπιθύμητος: Όχι στην προδοσία και την υποταγή, δεν γυρίζουμε διακόσια χρόνια πίσω!

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά

Υποδεχόμαστε τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου στην Πατρίδα μας με τον σεβασμό και την αποστροφή που αρμόζει σε επιβουλέα της εδαφικής μας ακεραιότητας και της εθνικής μας υπόστασης. Ο κύριος Νταβούτογλου ζητά από την Αθήνα γη και ύδωρ. Οι προθέσεις του έχουν γίνει σαφείς τόσο δια των λόγων του ιδίου και του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, όσο και δια των ενεργειών των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η κατάκτηση της Ελλάδος είναι η μόνη διέξοδος στον διχασμό του τουρκικού κράτους ανάμεσα στο Ισλάμ και την Δύση. Ο κ. Νταβούτογλου, βασισμένος στο παρελθόν των προγόνων του, επέλεξε να δώσει στον λαό του το απαραίτητο όραμα για να ανοίξει δρόμο στην Ιστορία. Οι πολιτικοί της υποταγής, Σαμαράς και Βενιζέλος, φρόντισαν για την καταβαράθρωση του ελληνικού ψυχισμού. Δεν το κατάφεραν χάρις στους ολίγους αρχικά, και σήμερα ολοένα περισσότερους Ελληνες. Δεν θα προσθέσω εδώ την λέξη Εθνικιστές, διότι πλέον το ζήτημα είναι αυτό: Ελληνες ή όχι Ελληνες.

Με αυτήν την αντίληψη της γειτονίας με την Ελλάδα, κ. Νταβούτογλου δεν θα επισκεπτόταν την Αθήνα, εάν δεν είχε εξασφαλίσει την συνεργασία με τους εγχώριους έμπορες της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Εάν κάποιοι Έλληνες χρειάζονται ακόμη αποδείξεις, η παρουσία του τούρκου Πρωθυπουργού αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έχει απολέσει οποιανδήποτε ελπίδα να εκφράσει το Έθνος. Το δίλημμα που θέτει η κυβέρνηση είναι: «Δεν σας αρκούν τα προβλήματά σας; Θέλετε πόλεμο; Από τον πόλεμο θα σας γλιτώσουμε». Αυτό είναι το πλέον χαμερπές και ανθελληνικό στην σύλληψή του ιδεολόγημα το οποίο, όμως, εκφράζει πλήρως το ποιον αυτών που κυβερνούν σήμερα τον τόπο.

Εμείς συντασσόμαστε με την βαθειά Πίστη του Ελληνα που διασχίζει τους αιώνες από τον Λεωνίδα της Σπάρτης ως τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, και δείχνει πώς να μάχεσαι και πώς, αν χρειαστεί, είναι καλύτερο να πεθαίνεις όρθιος, παρά να ζεις γονατιστός. ΟΧΙ στον επιβαλλόμενο εθνομαζοχισμό. Επαφίεται σε κάθε Ελληνα, κατά το ακροτελευταίο άρθρο του Συντάγματος το οποίον επείγεται ο Σαμαράς να αναθεωρήσει, να διαφυλάξει την Εθνική Αξιοπρέπεια και την ίδια του την Ελευθερία.

Αλλεπάλληλες πολιτικές ηγεσίες φρόντισαν το πρότυπο του Αρματωλού και του Κλέφτη που οδήγησε στην εθνική Παλλιγγενεσία να ανατικατασταθεί από τον «επιτυχημένο» απατεώνα, τον υπάλληλο ξένων διεθνιστικών οργανισμών, τον δούλο των κομμάτων και των επιχειρηματιών. Ας ξαναγεννήσουμε το Εθνος μας. Και ας το πράξουμε όλοι μαζί, με ηγέτες αυτούς που απέδειξαν ότι διαθέτουν το πνεύμα μάχης και την αυταπάρνηση για να το φέρουν στο Φως: τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους Ελληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Ενάντια στην «δημοκρατία» των απάτριδων, στην εποχή των Σκιών και του Σκότους, στην εποχή της παρακμής και της εθελούσιας παραίτησης, των ναρκωτικών ψυχής και σώματος που έχουν επιβληθεί στο λαό μας, εμείς οι Ελληνες Εθνικιστές ανοίγουμε έναν νέο Ησιόδειο ηρωικό κύκλο. Σε αυτό το χοροστάσι της Εθνεγερσίας χωρούν όλοι οι Ελληνες.

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ. ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ είναι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Δεν έχει καμία νομιμοποίηση να διαπραγματεύεται τα εθνικά μας δίκαια Η απομάκρυνση των ανδρείκελων που με άλλες υποσχέσεις εξελέγησαν και άλλα έπραξαν και πράττουν, γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ για να φύγουν οι προδότες του Λαού και της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntaboutoglou-anepithumhtos-ochi-sthn-prodosia-kai-thn-upotagh-den-gurizoume#ixzz3LCo8iM8q

Exit mobile version