Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Όχι στον προϋπολογισμό – Το Μνημόνιο πρέπει να καταστραφεί!

YouTube Poster

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, κατακεραύνωσε από βήματος βουλής την συγκυβέρνηση του μνημονίου, αναφέροντας πως για πολλοστή φορά αυτή αρνήθηκε το δίκαιο αίτημα της μεταγωγής των παράνομα έγκλειστων βουλευτών και Αρχηγού του Κόμματος ώστε να συμμετάσχουν δια λόγου ή δια ψηφοφορίας στη σημερινή ολομέλεια για τον κρατικό προϋπολογισμό.

Εν συνεχεία παρέθεσε επιγραμματικά τα “επιτεύγματα” Σαμαρά και την “ανάπτυξη” της ελληνικής οικονομίας, η οποία συνοψίζεται σε χιλιάδες αυτοκτονίες, σε υψηλά ποσοστά ανεργίας και σε εκτόξευση του χρέους χρόνο με το χρόνο. Ο Σαμαράς, την ώρα που παρακαλά γονατιστός έναν ληστοτρομοκράτη να μη συνεχίσει την δήθεν απεργία πείνας του και καεί όλη η χώρα, τρέμει στην ιδεά ενός ελεύθερου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και επισπεύδει τις διαδικασίες για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολούθησε το συνταρακτικό μήνυμα του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής μέσα από το οποίο δηλώνει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι λοιποί έγκλειστοι βουλευτές αρνείται να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό και να δώσει οποιαδήποτε ψήφο στην συγκυβέρνηση που οφείλεται για την καταστροφή της χώρας.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος παράφρασε τη γνωστή ρήση του Κάτωνα του πρεσβύτερου, απευθυνόμενος προς όλους όσους αντιστέκονται σθεναρά στη λαίλαπα του μνημονίου: Memorandum Delenda Est – Το μνημόνιο πρέπει να καταστραφεί και μαζί με αυτό όλοι όσοι το υπηρετούν, είτε είναι δημοσιογράφοι, είτε παραδικαστικοί, είτε πολιτικοί που ξεπουλούν τη χώρα στους δανειστές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-ochi-ston-propologismo-to-mnhmonio-prepei-na-katastrafei#ixzz3LEeNIemh

Exit mobile version