Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Χρόνια πολλά, ο Κύριος να σας δίνει υγεία και χαρά! Εύχομαι στην επόμενη ονομαστική σας εορτή να γιορτάσετε μαζί με την οικογένεια σας. Είμαι πεπεισμένος πως στο τέλος αυτής της σκοτεινής ιστορίας που βιώνει η πατρίδα, εσείς θα σηκώσετε πρώτος το λάβαρο της Νίκης του Λαού μας. Τίποτε δεν αφήνει στην τύχη του ο Θεός ούτε καν το όνομα σας, “Νικό-λαος”, που σημαίνει η Νίκη του Λαού! Τιμή και δόξα στο όνομα του Τριαδικού Θεού και του Αγίου του, Νικολάου του θαυματουργού.

Δ. Μ

Α. Ματθαιόπουλος: Όχι στον προϋπολογισμό – Το Μνημόνιο πρέπει να καταστραφεί!

Αρχηγέ, Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή, να ‘σαι πάντα καλά σαν τα ψηλά βουνά. Ερχόμαστε, μεσ’ στο βαθύ σκοτάδι που έχει σκεπάσει την Πατρίδα μας, να σε συναντήσουμε στην κορυφογραμμή – εκεί που στέκεις αγέρωχος κι υπερήφανος, απροσκύνητος – για να θαυμάσουμε μαζί σου την ομορφότερη στιγμή που έρχεται: την  Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Δύσκολη η διαδρομή, φαντάζει αδύνατον να τα καταφέρουμε. Όμως, πότε η πορεία προς την Αρετή και την Ελευθερία ήταν εύκολη…  Αρχηγέ, μην αισθάνεσαι μόνος εκεί στο μετερίζι, οι Έλληνες είναι ξωπίσω σου, σε ακολουθούν και σύντομα θα γευτούμε όλοι μαζί την οπτασία της χαραυγής, της Χρυσής Αυγής.

Λάμπρος Α. Γ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κάτω η χούντα των σκευωρών και των τοκογλύφων – Όχι στον μνημονιακό προϋπολογισμό

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ. Σύντομα να σε ξαναδούμε κοντά μας να μεταλαμπαδεύεις με τον πατριωτικό και εμψυχωτικό λόγο σου την Πίστη στις Αρχές μας, την Αγάπη για την Πατρίδα και να δίνεις ελπίδα στην καρδιά μας για την ελευθερία του Έθνους μας!! Για όλους εμάς τους απλούς ανθρώπους είσαι ένα σύμβολο αντίστασης στην κατοχική κυβέρνηση που έχει υποδουλώσει την πατρίδα στους ξένους τοκογλύφους. Είσαι ο απροσκύνητος αετός της Μάνης που είπες τους ΚΛΕΦΤΕΣ με το όνομα τους μέσα στη Βουλή και αποκαθήλωσες από τους θώκους τους, τους εθνοπροδότες. Σε στηρίζουμε και σε τιμούμε και  σου ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. Άκου ΑΡΧΗΓΕ και ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Α. Γ.-Α. & Ε. Α.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Εντελώς τυχαία όπως όλοι φανταζόμαστε συν έπεσε η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2015, με τις εκδηλώσεις για το θάνατο Γρηγορόπουλου. Ενός προϋπολογισμού ο οποίος θα φέρει περισσότερη φτώχεια ανέχεια και θλίψη στους περισσότερους Έλληνες μιας και οι καρποί των κόπων τους θα περάσει στα χέρια των τοκογλύφων οι οποίοι με τη σειρά τους θα ανταμείψουν τα ντόπια ανδρείκελα του αντισυνταγματικού τόξου ώστε να συνεχίζουν να κρατούν σε ύπνωση ένα ολόκληρο Έθνος.  Έτσι αντί οι Έλληνες να βρίσκονται σε θέσεις μάχης εναντίον του προϋπολογισμού της πείνας και της καταστροφής κάθονταν στις τηλεοράσεις να χαζεύουν ένα χιλιοπαιγμένο έργο με τα επεισόδια τα οποία δημιούργησε «ο ανθός της νεολαίας των βορείων και νοτίων προαστείων της Αττικής» . Πάντα χρήσιμοι ηλίθιοι στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας, πιστά σκυλιά του καθεστώτος, φροντίζουν να το εξυπηρετούν καίγοντας, σπάζοντας, πλιατσικολογώντας και ενίοτε αν χρειαστεί δολοφονώντας αθώους εργαζόμενους, μια και γνωρίζουν πολύ καλά ότι και να συλληφθούν το καθεστώς θα τους τιμωρήσει με ποινές χάδια και αν φυλακιστούν ύστερα από λίγο καιρό θα πάρουν την άδεια τους και θα εξαφανιστούν περιμένοντας την επόμενη αποστολή τους.

Για το λόγο αυτό και δικαιολογημένη η λύσσα και το μένος και των δύο συνεταίρων εναντίων των Εθνικιστών και του Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Τους προξενεί ανησυχία ότι πλέον πολλοί Έλληνες αφυπνίζονται και συντάσσονται υπό την Χρυσή Αυγή, μια και είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο έχει υποσχεθεί κάθαρση σε βάθος για όσα έχουν καταστρέψει τη πατρίδα μας εδώ και σαράντα χρόνια . Καλά κάνουν και φοβούνται και οι μεν και οι δε γιατί θα αποκαλυφθεί ο βρώμικος ρόλος τους και θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους.

Π.Ν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-8-dekembriou-2014#ixzz3LGGYSc9G

Exit mobile version