Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα το Σάββατο 6-12-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μια ξεχωριστή ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β΄ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου με θέμα οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην επίσκεψη Νταβούτογλου  στην Αθήνα και στις παραχωρήσεις της  κυβέρνησής  Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. εις βάρος της πατρίδος μας και επισήμανε επίσης ότι η Χρυσή Αυγή ήταν και θα είναι το πραγματικό εμπόδιο στις αντεθνικές επιλογές της τροικανής συγκυβέρνησης του Σαμαρά-Βενιζέλου. 

Ομιλία Ν. Χρυσομάλλη στην Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για τις πολιτικές εξελίξεις. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, Συναγωνιστή Ν. Χρυσομάλλη. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην ομιλία του σε όλα τα τρέχοντα γεγονότα, αλλά ιδιαίτερα στο ντροπιαστικό και επικίνδυνο για τα Εθνικά μας συμφέροντα προσκύνημα των Σαμαροβενιζέλων στον Νταβούτογλου με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου στην Αθήνα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Συναγωνιστής και στους λεγόμενους «κοινωνικούς επαναστάτες» του παρακράτους που καίνε την χώρα από άκρη σε άκρη, κάθε φορά που το ανθελληνικό καθεστώς χρειάζεται τις υπηρεσίες τους για την δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας, προκειμένου να γαντζωθεί για λίγο ακόμα στην εξουσία. Τόνισε με βεβαιότητα ότι ο αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή σύντομα θα δικαιωθεί και ότι η Πατρίδα μας θα μπορέσει να ανασάνει με μια πραγματικά Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn66#ixzz3LIW0D2Y6

Exit mobile version