Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο μεγαλοκαρχαρίας Κόκκαλης και οι απόφοιτοι της μεγαλοαστικής σχολής Μωραΐτη «αλληλέγγυοι» στον συμμαθητή τους Ρωμανό

Ο μεγαλοκαρχαρίας Κόκκαλης και οι απόφοιτοι της μεγαλοαστικής σχολής Μωραΐτη «αλληλέγγυοι» στον συμμαθητή τους Ρωμανό

Γράφει ο Αντίοχος

Θέση υπέρ του αιτήματος Ρωμανού για… απόδραση, πήραν κόμματα του… συνταγματικού τόξου, «προοδευτικοί» διανοούμενοι (παρανοούμενοι) και «καλλιτέχνες, οι δημοσιογράφοι (της περιβόητης «Γενιάς του Πολυτεχνείου», που κατέστρεψε την Ελλάδα και διάφοροι σύλλογοι και σωματεία της ακροαριστεράς.

Τώρα πέφτουν στη… μάχη της απόδρασης και τα… βαρέα όπλα! Τουτέστιν, ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, στην οποία φοίτησε τόσο ο ίδιος ο ψευτο-απεργός πείνας όσο και ο Γρηγορόπουλος, ως γόνοι της μεγαλοαστικής τάξης που από τη μεταπολίτευση και δώθε ρουφάει το αίμα του φτωχού ελληνικού λαού με το καλαμάκι!

Στη σελίδα του Συλλόγου Αποφοίτων, λοιπόν, υπάρχει και το ακόλουθο κείμενο «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» προς τον μεγαλοαστό συμμαθητή τους:

«Τις τελευταίες μέρες το ζήτημα του Νίκου Ρωμανού με τον ίδιο τρόπο που έχει απασχολήσει ενδεχομένως το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, έχει προφανώς απασχολήσει και τα μέλη του ΣΑΣΜ. Ένα πολύπλευρο ζήτημα με πολλαπλές προεκτάσεις όπως η νομική του προέκταση, η ανθρωπιστική, η πολιτική, η κοινωνική, η ιδεολογική κ.ο.κ., και άλλες τόσες απόψεις προσωπικές ή/και θεσμικές. Ένα ζήτημα σίγουρα ευαίσθητο λόγω της ανθρώπινης πλευράς του και φλέγον λόγω των κενών που διαπιστώνονται στις κοινωνικές δομές. 

Ίσως για εμάς ακόμα πιο ευαίσθητο, καθώς ο άνθρωπος αυτός υπήρξε συμμαθητής. Στις συζητήσεις μας των τελευταίων 4 ημερών, όπως και στην ανοικτή συνάντηση της Δευτέρας και στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ μία μέρα μετά, 3 σημαντικά κοινά σημεία προκύπτουν. Πάνω απ’ όλα ο defacto σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή μαζί με την ευχή να αποτραπεί το χειρότερο. 2ον η αυτονόητη καταδίκη κάθε παράνομης πράξης από όποιον και εάν επιτελείται. 3ον και υπό μία έννοια σημαντικότερο στην περίπτωσή του συλλογικού μας οργάνου του οποίου τα μέλη έχουν μοιραστεί μια κοινή εκπαιδευτική κουλτούρα, η επιβεβαίωση πως η Παιδεία αποτελεί κύριο συστατικό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος…».

Λίγο πιο κάτω, υπάρχει κείμενο (φυσικά «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης») του μεγαλοκαρχαρία Πέτρου Κόκκαλη:

«Petros Kokkalis

Αυτή η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, τουναντίον ξεκινά καθώς, με καθυστέρηση, τους λόγους για τη οποία είναι στης καθεμίας την κρίση, να αντικρίζει και να διαχειρίζεται η κοινότητα του Μωραΐτη το γεγονός πως δύο παιδιά ομοθρανή μας, ο νεκρός κι ο Ρωμανός, ως σύμβολα πια θα επιδρούν καταλυτικά σε μια ολόκληρη γενιά και ήδη, ορόσημα στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας

Εύχομαι να μην υπάρξει κανείς άλλος νεκρός και να προσπαθήσουμε μαζί να συμβάλουμε στο δυνάμωμα της παιδείας που είναι, όπως μας μάθαν στο σχολείο, το αναγκαίο συστατικό της δημοκρατίας».

Τι μένει; Να εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» τους και οι υπόλοιποι γόνοι των μεγαλοκαρχαριών του τόπου, όπως Λάτσης, Λαιμός, Βαρδινογιάννης, Αγγελόπουλος, Μπόμπολας κ.λπ. και μετά να ζωστούν τα… φυσεκλίκια και ν’ αρχίσουν την… επανάσταση!

(ΥΓ): Σημαντική παράλειψη: Ο ΣΕΒ, ο Σύλλογος των Εφοπλιστών και η Ένωση Τραπεζιτών, ακόμα να βγάλουν ανακοίνωση «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης». Τι περιμένουν άραγε;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-megalokarcharias-kokkalhs-kai-oi-apofoitoi-ths-megaloastikhs-scholhs-mwra#ixzz3LIWpI4M1

Exit mobile version