Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βορίδης αναζητά Έλληνες γιατρούς για να σώσουν την Αφρική από τον ιό έμπολα

Ο Βορίδης αναζητά Έλληνες γιατρούς για να σώσουν την Αφρική από τον ιό έμπολα

Γράφει ο Αντίοχος

Έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό από την πολιτική πιάτσα (κανάλια κ.λπ.) ο… σούπερ-πατριώτης Μάκης Βορίδης. Προφανώς, είναι πολύ απασχολημένος με τα θέματα του υπουργείου του (Υγείας) και δεν του μένει χρόνος για τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Τελικώς, λύθηκε η απορία μας, για το θέμα που απασχολεί τον κύριο Μάκη μας. Αφού έλυσε όλα τα προβλήματα Υγείας στην Ελλάδα, τώρα καταπιάνεται με τη συνδρομή της Ελλάδος στις χώρες της Δυτικής Αφρικής, για να απαλλαγούν από την επιδημία του αιμορραγικού πυρετού!

Έτσι, μετά τη συνάντησή του με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Υγείας, ο υπουργός μας (το… καμάρι μας) απευθύνει πρόσκληση σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό από τα νοσοκομεία της χώρας, καθώς επίσης και σε καθηγητές από το ΚΕΕΛΠΝΟ, να δηλώσουν εθελοντές για την Αφρική!

Και βέβαια, πρέπει να πάει πρώτος αυτός εκεί, για να δώσει το… καλό παράδειγμα. Αλλά, σιγά να μην πάει… Για κορόιδα ψάχνει, κορόιδο δεν είναι!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-boridhs-anazhta-ellhnes-giatrous-gia-na-swsoun-thn-afrikh-apo-ton-io-empo#ixzz3LIdziW9E

Exit mobile version