Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΒΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ) ΑΠΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ!

australia

Νέα αυστηρότερα μέτρα για την μετανάστευση ψήφισε το κοινοβούλιο της Αυστραλίας. Σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε, οι μετανάστες που καταφέρνουν να μπουν νόμιμα στην χώρα, θα παίρνουν μια βίζα που θα τους επιτρέπει να παραμείνουν στη χώρα για να εργαστούν για τρία χρόνια, ωστόσο δε θα μπορούν να μετατρέψουν την Αυστραλία σε χώρα μόνιμης διαμονής.

Από την άλλη, οι αρχές θα έχουν το δικαίωμα να απωθήσουν πλοία με πρόσφυγες που κατευθύνονται στην Αυστραλία ακόμα και στα διεθνή ύδατα (πράγμα παράνομο!), ενώ όσοι καταφέρουν να φτάσουν στις ακτές της Αυστραλίας, θα κλείνονται αμέσως σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και εν συνεχεία θα απελαύνονται.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι Άμποτ, δήλωσε μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου: «Πρόκειται για νίκη της Αυστραλίας, αλλά και νίκη των ανθρωπίνων αξιών, είναι νίκη για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Οι πολίτες της Αυστραλίας αξίζουν να έχουν ασφαλή σύνορα».

Οι Αυστραλοί, λοιπόν, αξίζουν να έχουν ασφαλή σύνορα. Οι Έλληνες όχι! Κι όποιος ζητά «ασφαλή σύνορα» για τους Έλληνες –όπως εν προκειμένω η Χρυσή Αυγή- αναγορεύεται… ρατσιστής και του απαγορεύεται η είσοδος στην άκρως ρατσιστική Αυστραλία!

πηγή

Exit mobile version