Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος προσκύνησε περισσότερο τον Νταβούτογλου;

Στην μία και μισή ημέρα της επισκέψεως του στην Αθήνα, ο Νταβούτογλου έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να προκαλέσει και να ρεζιλέψει τους πολιτικάντηδες που τον υποδέχτηκαν, αλλά και αυτούς που τον αποχαιρέτησαν στην έξοδό του.

Εν ολίγοις, για να μην επαναλαμβάνουμε δηλώσεις, ουσιαστικά είπε ότι όχι μόνο θα συνεχίσει την προκλητικότητα και την επιθετικότητα, μέχρι να πάρει ό,τι θέλει, αλλά και ότι θα την επεκτείνει. Έκανε λόγο για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη, μίλησε για «ανάγκη συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου» και έκλεισε αμφισβητώντας την ύπαρξη της ΑΟΖ γύρω από την Μεγίστη. Συγκεκριμένα, επί αυτού, είπε: «Η Ανατολική Μεσόγειος δεν έχει πολλά νησιά, μόνο ένα, τη Μεγίστη που ακόμη και αυτή σηκώνει μεγάλη συζήτηση!»

Στην Ελλάδα συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό και με τον… άσπονδο φίλο του Αλέξη Τσίπρα. Οι δηλώσεις αμφοτέρων διακρίθηκαν από μία βαθιά υποχωρητικότητα και… ευγένεια, περιστρεφόμενες γύρω από το «διεθνές δίκαιο» και την «ανάγκη συνεργασίας».

Η απορία, όμως, για το ποιος προσκύνησε βαθύτερα έμεινε αναπάντητη, οπότε σας παραθέτουμε δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες και τα συμπεράσματα… δικά σας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fwtografiko-ainigma-poios-proskunhse-perissotero-ton-ntaboutoglou#ixzz3LKg3dat8

Exit mobile version