Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τετέλεσται! Λευκή πετσέτα από Σαμαροβενιζέλους – 17 Δεκεμβρίου η πρώτη ψηφοφορία για πρόεδρο της δημοκρατίας, τον Ιανουάριο εκλογές!

Τετέλεσται! Λευκή πετσέτα από Σαμαροβενιζέλους - 17 Δεκεμβρίου η πρώτη ψηφοφορία για πρόεδρο της δημοκρατίας, τον Ιανουάριο εκλογές!

Από το πρωί θεσμικός παράγοντας του Κοινοβουλίου είχε ενημερώσει τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως η Βουλή δεν θα κλείσει για τα Χριστούγεννα και πως η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα επισπευσθεί. Ο λόγος είναι πως η παρούσα συγκυβέρνηση κατέρρευσε κι οριστικά ύστερα από το άδειασμα των ξένων τοκογλύφων και προτιμά να πάει άμεσα σε εκλογές και να παραδώσει στον Σύριζα το νέο σκληρό Μνημόνιο που έρχεται!

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη στο προηγούμενο μας άρθρο ότι ο Σαμαράς έχει δύο μήνες να… μαζέψει τις βαλίτσες του και επιβεβαιωθήκαμε άμεσα. Στην πραγματικότητα, πιο άμεσα δεν γινόταν.

Εν τέλει από τα τρία πιθανά σενάρια που παραθέσαμε ίσχυσε το σενάριο που ήθελε την προεδρική εκλογή να γίνεται άμεσα, έτσι ώστε σε δύο μήνες που λήγει η παράταση των διεθνών τοκογλύφων, να έχουν τελειώσει τα πάντα, ώστε οι τοκογλύφοι να διαπραγματευτούν την επαίσχυντη ECCL με τον Mister Tsipra, που τόσο όμορφα τους τα έλεγε στο Σίτυ.

Έτσι ξεκινάει άμεσα η διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, με την πρώτη ψηφοφορία να ορίζεται στις 17 Δεκεμβρίου και την τελευταία να ορίζεται στις 27 Δεκεμβρίου. Ο Σαμαράς έχει πέσει… τάβλα, αφού δεν έχει βγει καν το όνομα του υποψηφίου. Έριξε λευκή πετσέτα και αρχίζει και πακετάρει τα πράγματά του για να φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου.

Το χρονικό περιθώριο που εδόθη στον Σαμαρά και πυροδότησε άμεσα την διαδικασία της προεδρικής εκλογής δείχνει ότι το μόνο κόμμα που πραγματικά φοβούνται οι διεθνείς τοκογλύφοι είναι η Χρυσή Αυγή. Το χρονοδιάγραμμά τους θα μπορούσε να είναι πιο ελαστικό για τον Σαμαρά (είναι και ανθρωπιστές…), αλλά περαιτέρω παράταση θα σήμαινε ότι θα διεξάγονταν οι εκλογές με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής ελεύθερο, γεγονός που θα ήταν καταστροφικό για τους διεθνείς τοκογλύφους.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: “Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής και οι παρανόμως έγκλειστοι βουλευτές θα καταψηφίσουν τον Μνημονιακό Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα είναι παρόντες στη Βουλή όπως ορίζει το Σύνταγμα των Ελλήνων. Καμμία ελπίδα δεν έχει ο Σαμαράς να συγκεντρώσει 180 βουλευτές και στις επερχόμενες εκλογές ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα ενισχυθεί και θα είναι η μοναδική πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tetelestai-leukh-petseta-apo-samarobenizelous-17-dekembriou-h-prwth-pshfofo#ixzz3LKoXfKgk

Exit mobile version