Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στο σαμαριστάν: Ούτε όνομα υποψηφίου προέδρου δεν πρόλαβαν να ανακοινώσουν

Πανικός στο σαμαριστάν: Ούτε όνομα υποψηφίου προέδρου δεν πρόλαβαν να ανακοινώσουν

Ενδεικτικό του πανικού που έχει καταλάβει τους σαμαροβενιζέλους είναι ότι πλέον βρισκόμαστε επισήμως 9 ημέρες πριν την αρχή της αποδόμησης της χούντας τους και πρώτη ημέρα ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή και δεν έχουμε καν το όνομα του υποψηφίου. Πρόκειται για την πρώτη φορά μεταπολιτευτικά που έχει ανακοινωθεί ημερομηνία εκλογής προέδρου της δημοκρατίας και δεν γνωρίζουμε ποιος ή ποια είναι ο/η υποψήφιος/α.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι ήταν σαφέστατοι τις προηγούμενες ημέρες και δεν άφησαν κανένα περιθώριο παρερμηνείας από τους σαμαροβενιζέλους. Θα μιλήσουν μονάχα με την επόμενη κυβέρνηση. Η παράταση των δύο μηνών απλά έθεσε το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα αποχώρησης του Σαμαρά, ώστε να διεξαχθούν οι εκλογές με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής έγκλειστο.

Αυτό πυροδότησε την έναρξη των διαδικασιών, οι οποίες ήταν άκρως επείγουσες. Δεν υπήρχε χρόνος για να συζητήσουν την ονοματολογία και να καταστρώσουν την στρατηγική τους. Αυτό δείχνει ότι βρίσκονται πολύ μακριά από τον στόχο των 180 βουλευτών. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από την ψήφιση του προϋπολογισμού, που έφτασαν μόλις στους 155Επιπλέον αυτών ακόμα και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις δεν φτάνουν ούτε στους 172. Συνεπώς η όποια ονοματολογία για τον Σαμαρά είναι παντελώς άκυρη. Δεν τον ενδιαφέρει καν, αφού κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει να φτάσει τους 180.

Οπότε μάλλον θα καταλήξει σε ένα όνομα που θα τον οδηγήσει στην πτώση και την… ξεκούραση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sto-samaristan-oute-onoma-upopshfiou-den-prolaban-na-anakoinwsoun#ixzz3LLLmCwHD

Exit mobile version