Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ-ΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

epeisodia4

Την πλέρια «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, έχει μια συλληφθείσα, που φορώντας κουκούλα έσπαζε τα μαγαζιά του κοσμάκη με βαριοπούλα. Πρόκειται για μια 22χρονη, για την οποία γίνεται ειδικό κάλεσμα από την επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος, πιθανότατα γιατί τυγχάνει μέλος ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού: 

«Ηράκλειο: Συνελήφθη 22χρονη φοιτήτρια κατά τη χθεσινή διαδήλωση – Διώκεται για κακούργημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από τις 18 προσαγωγές που έγιναν από την αστυνομία, συνελήφθη 22χρονη φοιτήτρια που «είχε στην τσάντα της βαριοπούλα, ενώ φορούσε κουκούλα και αντιασφυξιογόνο μάσκα και προκαλούσε φθορές σε καταστήματα», σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, πήρε μια 22χρονη φοιτήτρια, η οποία συνελήφθη κατά τα επεισόδια του Σαββάτου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, οι αστυνομικοί βρήκαν σε τσάντα που κρατούσε ένα σφυρί και έτσι ο Εισαγγελέας της άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, για φθορά ξένης περιουσίας από άτομο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Να σημειωθεί πως η 22χρονη φορούσε ασφυξιογόνα μάσκα – λόγω των δακρυγόνων – εξ ου και η επισήμανση πως «είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου». Την Δευτέρα στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου».

Να τους χαίρεται το… συνταγματικό τόξο!

 

ΠΗΓΗ

 

Υ.Γ.Κ.Ε.: Γιατί άραγε δεν μας χαρίζουν το ονοματάκι της ή την φάτσα της; Ποια να είναι; Σε ποιο “συνταγματικό” απόκκομα ανήκει; Πάντως ένα είναι σίγουρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ… Γιατί εάν ήταν, τότε σίγουρα δεν θα απολάμβανε την τήρηση του νόμου σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδόμενων! 

Exit mobile version