Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εδώ δεν «εξοργίζεται» ο Σαμαράς; Βεβηλώνουν την πολιτιστική μας κληρονομιά οι λαθροεισβολείς!

Εδώ δεν «εξοργίζεται» ο Σαμαράς; Βεβηλώνουν την πολιτιστική μας κληρονομιά οι λαθροεισβολείς!

Εικόνες που προκαλούν οργή εκτυλίσσονται στο κέντρο της Αθήνας, με τους λαθροεισβολείς που κατέλυσαν εδώ και εβδομάδες στη Πλατεία Συντάγματος, να βρίσκουν καταφύγιο από τη βροχή πάνω στα αρχαία μνημεία, λίγες μόλις μέρες μετά την υποτιθέμενη οργή Σαμαρά για την ενέργεια των Βρετανών να δανείσουν στους Ρώσους κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα!

Πρόκειται σαφώς για βεβήλωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μπρος στην οποία η αντεθνική κυβέρνηση και τα κόμματα της ψευτοδημοκρατίας κλείνουν τα μάτια. Οι λαθροεισβολείς, άπλωσαν τα υπάρχοντά τους επί των αρχαίων που βρίσκονται στη Πλατεία Συντάγματος, ενώ ορισμένοι εξ αυτών ξάπλωσαν πάνω σ’ αυτά. Οι «ανθρωπιστές» του δημοσιογραφικού υποκόσμου έσπευσαν να δικαιολογήσουν την βέβηλη πράξη, ισχυριζόμενοι πως «ήθελαν να προστατευτούν από τη βροχή»!

Φανταστείτε μόνο, το αντίστροφο σενάριο: Έλληνες να αναζητούσαν καταφύγιο σε ισλαμικό τέμενος!

Η εικόνα αυτή, είναι ενδεικτική της σαπίλας ενός Καθεστώτος που υποτίθεται πως προστατεύει τον Πολιτισμό μας. Κατά τ’ άλλα, οι απατεώνες της ελληνόφωνης μπουρζουαζίας και ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός εξοργίστηκαν επειδή το Βρετανικό Μουσείο δάνεισε μέρος κλεμμένων μαρμάρων του Παρθενώνα στους Ρώσους!

Οι διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, είναι ικανοί να τους παραχωρήσουν και τον Παρθενώνα για να ξεχειμωνιάσουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/edw-den-ejorgizetai-o-samaras-bebhlwnoun-thn-politistikh-mas-klhronomia-oi#ixzz3LLfPVpqS

Exit mobile version