Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Για την επίσπευση διαδικασίας εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας

Γιατί δεν του βγάζει μια υποτροφία από το ίδρυμα ”Pierre Kokali’s” (αν δεν υπάρχει ακόμα καιρός να το φτιάξει είναι μια λαμπρή ιδέα να τιμήσει το παππού του και για φοροδιαφυγή μετά μεγαλοψυχίας. Όλοι θα πίνουν νερό στο όνομα του θα τον τραπεζώνουν θα του δίνουν κλειδιά επίτιμου δημότη π.χ. Ναυπλίου, αναμνηστικές πλακέτες και θα είναι πρωτοσέλιδο στις χασομεροφυλλάδες των κομμωτηρίων). Έπρεπε κανονικά μια τέτοια κίνηση να είναι το δώρο του για τη γιορτή του όπου θα αποκτούσε ύψιστο συμβολισμό αλληλεγγύης και αγάπης που μόνο άνθρωποι σαν τον Pierre διαθέτουν. Άνδρες σκληροί εμφανισιακά αλλά με καρδιά μωρού παιδιού κατά βάθος Μπορεί, που ξέρεις, αυτός ο νεαρός αμφισβητίας του κατεστημένου για τον οποίο κόπτεται να γίνει ένα μεγαλοστέλεχος των εταιριών Kokali’s και να ξεπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τον ευεργέτη του. Λοιπόν Pierre μη το σκέφτεσαι άκου τη φωνή μέσα σου και αγνόησε το ”Ουδέν χείριστον της αγνωμοσύνης του ευεργετημένου”. Κάνε τη διαφορά, πράξη.

Κωνσταντίνος

Πανικός στο σαμαριστάν: Ούτε όνομα υποψηφίου προέδρου δεν πρόλαβαν να ανακοινώσουν

Η τρόικα απαιτεί μεγαλύτερες “θυσίες” στον βωμό των ολιγαρχών -τραπεζιτών που ελέγχουν τον κόσμο , το ΔΝΤ έχει γυρίσει την πλάτη στην συγκυβέρνηση του ψεύδους γιατί ακόμη και αυτοί κατάλαβαν ότι η κλεψιά και το ψέμα έχει και όρια, αφού θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και κάποιο ντόπιοι έγιναν δισεκατομμυριούχοι μετά το μνημόνιο, χωρίς την έγκρισή τους και απόψε στη βουλή οι ”κοκορομαχίες” που γίνονται ανάμεσα στα “δημοκρατικά” κόμματα με σκοπό έναν και μοναδικό-την εξουσία- νομίζουν ότι θα μετριάσουν την οργή και αγανάκτηση των πολιτών που βιώνει καθημερινά την εξαθλίωση και την πείνα! Μόνοι τους τα λένε και μόνοι τους τα ακούνε!! Δεν μας πείθουν ούτε τα διλήμματα του Σαμαρά ούτε το όψιμο ενδιαφέρον των ”αριστερών” με τραπεζικές καταθέσεις στην Ελβετία. Τα παιχνίδια εξουσίας δεν αφορούν τον ελληνικό λαό που στενάζει κάτω από την κατοχική μπότα των Ευρωπαίων και των εγχώριων προδοτών. Σε μια Δημοκρατική χώρα , όπως θέλουν να μας πείσουν ότι ζούμε, οι πολιτικοί που λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό ούτε φιμώνονται, ούτε φυλακίζονται. Μόνο που ξεχνάνε οι “μοσχοαναθρεμμένοι” πολιτικοί, ότι οι Έλληνες είναι λαός ιδιαίτερος και ανυπόταχτος. Σύντομα θα αποτινάξουμε τον κατοχικό ζυγό και αλίμονο σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι με τα δις στην Ελβετία θα γλυτώσουν από την Ετυμηγορία μας και την Κρίση του Θεού.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Γ.-Α.

Τετέλεσται! Λευκή πετσέτα από Σαμαροβενιζέλους – 17 Δεκεμβρίου η πρώτη ψηφοφορία για πρόεδρο της δημοκρατίας, τον Ιανουάριο εκλογές!

Προχθές ήταν εδώ για επίσημη επίσκεψη , ο πρωθυπουργός της απέναντι του Ελληνικού Αιγαίου μογγολίας . Αυτή η μογγολοτουρκία , που ενώ δεν έχει ιστορία, αλλά διαθέτει πλούσιο ποινικό μητρώο, ζήτησε ξεδιάντροπα από την Ελλάδα να σκύψει ακόμη μια φορά στις ορέξεις της. Οι συνεχείς «υπερήφανες» υποχωρήσεις μας , έφθασαν στο σημείο να έχουν διοργανωθεί γιορτές προς τιμήν του σφαγέα μουσταφά Kεμάλ στην Ελληνική Θράκη , και ακόμη μέσα στη Θεσσαλονίκη.  Αυτή είναι η ολέθρια πολιτική μας έναντι της ελληνοτουρκικής «φιλίας» . Και ποιος να γνωρίζει , φεύγοντας ο μογγόλος , τι πήρε , καθώς  και τι έβαλε στις βαλίτσες του δώρο από τα υποτακτικά γιουσουφάκια που παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση.

Σ.Μ.

Η κυβέρνηση των emails πρέπει να πέσει! Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ρε παιδιά (συγγνώμη για το…παιδιά), απορώ για το εξής : ακούγοντας “ειδήσεις” , έβλεπα να καίγονται εκτός από το Αθηνιστάν , η Θεσ/νίκη , και η Πάτρα . Και ο παρουσιαστής μιλούσε και σήμερα για τους ” γνωστούς αγνώστους” με τις κουκούλες. Και λέω, όταν η αστυνομία βρίσκει δολοφόνους μετά από μήνες αλλά και χρόνια μετά το έγκλημα, εδώ, αυτούς τους “γνωστούς” άγνωστους (;;) , πώς και δεν τους βρίσκει ; Και αν καμμιά φορά πιάσει κάποιον, τι γίνεται με αυτόν ; γιατί δεν μαθαίνουμε ποιος είναι , το ονοματάκι του , αν “έφαγε” μισή ώρα φυλακή , και τόσα άλλα ; Τώρα, θα μου πείτε, τι έκανε το…παιδί, μια μολότοφ έριξε.  Σκεφθείτε να βούταγε ‘κανα καρβέλι , ένα χρόνο φυλακή θα έτρωγε ο αλήτης , ο παλιοκλέφτης. Τρία χρόνια , καταναγκαστικά έργα να του ρίξουν.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-9-dekembriou-2014#ixzz3LNherff6

Exit mobile version