Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ώρα της δικαίωσης πλησιάζει-Καταρρέει η χούντα των σκευωρών!

Η ώρα της δικαίωσης πλησιάζει-Καταρρέει η χούντα των σκευωρών!

Ένας χρόνος χρειάστηκε όλο κι όλο για να καταρρεύσει το απόκομμα της ΝΔ υπό το βάρος των σοβαρών εγκλημάτων που διέπραξε εναντίον της Δικαιοσύνης και του ελληνικού λαού. Το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα της σύγχρονης Ελλάδος, η παράνομη προφυλάκιση δηλαδή του Αρχηγού της 3ης πολιτικής δύναμης της χώρας και η ποινική δίωξη ενός νομίμου πολιτικού κόμματος μπορεί να σχεδιάστηκε με λεπτομέρειες στα χαρτιά, αλλά στην πράξη απέτυχε παταγωδώς. Οι σκευωροί, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, νόμισαν πως με την τρομοκρατία και τις φυλακίσεις θα καταφέρουν να καταστείλλουν τον μοναδικό αντίπαλο που μάχεται ενάντια στη διεφθαρμένη εξουσία τους και πως έτσι θα πάρουν πίσω τις χαμένες ψήφους τους.

Ο αλαζόνας Σαμαράς, τηρώντας παθολογική σχέση με την καρέκλα της εξουσίας, νόμισε πως μπορεί να διαπράττει ανοιχτά τα πιο εξώφθαλμα εγκλήματα, να δίνει εσαεί παράνομες εντολές στους υπουργούς του και να κυβερνά με τόσο εξοντωτικό τρόπο έναν ήδη εξαθλιωμένο λαό. Θυμηθείτε πόσο διαφορετικός παρουσιάζονταν πέρσι τέτοια εποχή, όταν με αποφασιστικότητα διαμήνυε πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν κανονικά στην ώρα τους (δηλαδή το 2016) και πως οι μεταρρυθμίσεις (δηλαδή τα αιματηρά φορολογικά μέτρα) θα πραγματοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία. Η κουστωδία του και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ τον διαβεβαίωναν πως ο δρόμος για την παραμονή στην εξουσία που διέρχεται μέσω της απόλυτης υποταγής της χώρας στους τοκογλύφους είναι στρωμένος με κόκκινο χαλί και πως η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, αφού ο “Μπάμπης” ανέλαβε όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Σήμερα ο Σαμαράς παρουσιάζει μια εικόνα εντελώς τραγική. Μονίμως εκτός τόπου και χρόνου, σκεπτικός και σε απόγνωση παρακαλάει δεξιά κι αριστερά ώστε να παραμείνει πρωθυπουργός λίγες ημέρες ακόμα γιατί, όπως λέει, μπορεί να έρθει σε συνεννόηση με την τρόικα. Παράλληλα, ο “Μπάμπης” απέτυχε να εξοντώσει την Χρυσή Αυγή, τα ποσοστά της συνεχίζουν να αυξάνονται μήνα με το μήνα και όλοι οι μέχρι πρότινος σύμμαχοι του μνημονιακού πρωθυπουργού, ΜΜΕ και μεγαλοπαράγοντες, τον εγκαταλείπουν, βλέποντας πως το μεγάλο ξεπούλημα μπορεί να συνεχιστεί και επί ημερών του δήθεν αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ.

Μάταιος κόπος η επανάληψη τσιτάτων όπως η περίφημη ανάπτυξη και τα πρωτογενή πλεονάσματα. Ο Σαμαράς δεν πείθει πλέον ούτε το ίδιο του το κόμμα, που κι αυτό ετοιμάζεται να τον απομονώσει ως ξένο σώμα, αντιλαμβανόμενο με τη σειρά του την πλήρη αποτυχία του προέδρου του να το κρατήσει σε τροχιά εκτός εκλογικής καταστροφής.

Επομένως είναι θέμα λίγων ημερών να γυρίσει ο Σαμαράς εκεί που του αξίζει, στα αζήτητα της ιστορίας και να αποτελέσει μαζί με τους προκατόχους του μια θλιβερή παρένθεση στην ιστορία της Ελλάδος. Μαζί με αυτόν αποχωρούν και οι συνεργάτες του, οι σκευωροί και οι πολιτικοί εγκληματίες. Η κάλυψη που τόσο αποζητούσε η παραδικαστική παράγκα του Αρείου Πάγου εξαφανίζεται και ανοίγει ο δρόμος για την οριστική κατάρρευση της άθλιας σκευωρίας.

Η Χρυσή Αυγή άντεξε στις δοκιμασίες ενώ η ΝΔ γεύεται το χάος που η ίδια δημιούργησε. Οι ερχόμενες εκλογές θα αποτελέσουν τη νίκη μας ενάντια στη χούντα του μνημονίου, που πλέον μετράει ημέρες μέχρι να γκρεμιστεί συθέμελα μαζί με τον δικτάτορα του.

Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-wra-ths-dikaiwshs-plhsiazei-katarreei-h-chounta-twn-skeuwrwn#ixzz3LQKS4E8Z

Exit mobile version