Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Αλεξανδρούπολη

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: Την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα ακόμη μια φορά γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος, Περικλή Μουλιανάκη με θέμα: Δεκεμβριανά 1944.

Ο Συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα, ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας εκτεταμένη ιστορική αναδρομή. Ιδιαίτερη βαρύτητα, έδωσε κυρίως στα αίτια του πολέμου και στον βρώμικο ρόλο της Αγγλίας μέσα σε αυτόν. Στην συνέχεια, παρέθεσε αρκετά παραδείγματα, μέσα από τα γεγονότα των Δεκεμβριανών, αλλά και από διάφορες άλλες φάσεις της ιστορίας, αποδεικνύοντας περίτρανα πως αν υπάρχει κάποια συνώνυμη λέξη για τον κομμουνιστή, αυτή θα είναι προδότης.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις κτηνωδίες των συμμοριτών. Στους τόνους κονσερβοκούτια, στα λαρύγγια των εννιάχρονων και των επτάχρονων “συνεργατών των Ναζί”. Ακολούθησε πολιτικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους, και ως είθισται, άλλη μια καθιερωμένη μας συνάντηση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Ομιλία με θέμα «τζιχάντ -ιερός πόλεμος-εγκλήματα» και  τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Χρήστο Κιτσόπουλο, με θέμα «τζιχάντ -ιερός πόλεμος-εγκλήματα» και τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης , ο Γραμματέας ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στο Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους, που σφυροκοπείται από τις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας και του Ιράκ, ενώ «θωπεύεται» και χρησιμοποιείται ως πρόσχημα  από τις ΗΠΑ και τους πρόθυμους συμμάχους τους, ήδη έχει καλέσει τους πιστούς και φανατικούς οπαδούς του ανά τον κόσμο να ξεκινήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.

Αναφέρθηκε επίσης και στα σιωνιστικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης, που βομβαρδίζουν με πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα και τις φρικαλεότητες του Χαλιφάτου, οι οποίες ξεκίνησαν το 2011 εναντίον του λαού της Συρίας, αλλά τότε όλοι αυτοί σιωπούσαν, αφού οι κανίβαλοι ήταν δικά τους παιδιά. Σήμερα όμως που οι ισλαμοσυμμορίτες-μισθοφόροι των ΗΠΑ αποκεφαλίζουν δυτικούς δημοσιογράφους ή «εθελοντές», πολλοί εκ των οποίων είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, τα τουρκοκάναλα χύνουν πικρά δάκρυα, καλώντας τις ΗΠΑ να επέμβουν εναντίον αυτών που χρηματοδότησαν και εξόπλισαν οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης.

Οι ισλαμιστές, καλούν σήμερα τους οπαδούς τους ανά τον κόσμο να υποστηρίξουν και να δραστηριοποιηθούν υπέρ του αγώνα τους, όχι μόνο στην Μέση Ανατολή, αλλά και στην Ευρώπη. Όταν αυτοί οι ισλαμιστές κανίβαλοι ομιλούν για υποστήριξη, σαφώς και εννοούν τρομοκρατικές επιθέσεις, για να σπείρουν τον τρόμο και τον φόβο στους «άπιστους» πληθυσμούς της Ευρώπης. Δίνουν μάλιστα και μερικά παραδείγματα αυτού του ιερού τους πολέμου, όπως π.χ. δηλητηρίαση των πηγών του πόσιμου νερού ή επιθέσεις αυτοκτονίας σε εμπορικά κέντρα κατά την διάρκεια των εορτών, απειλές όμως που ποτέ δεν στοχεύουν το Ισραήλ.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, ο Γραμματέας αναρωτήθηκε ρητορικά πώς αντιδρά σε όλες αυτές τις υπόνοιες των τρομοκρατικών επιθέσεων για να προστατεύσει τους Έλληνες από τους εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς ισλαμιστές που ζουν στην χώρα μας; Η κυβέρνηση τους συνδράμει ανοίγοντας τις αγκάλες της σε όλο και περισσότερους ισλαμιστές στην χώρα, ενώ θα τους χτίσει και ένα τέμενος στην καρδιά της Αθήνας. Η Χρυσή Αυγή εδώ και πολλά χρόνια έχει προειδοποιήσει τους Έλληνες για τους κινδύνους που διατρέχει η πατρίδα μας από την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών.

Τέλος, ο Γραμματέας σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα, ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn67#ixzz3LU5LSyuN

Exit mobile version