Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ: Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις

Σε τι σ…τά δημοκρατία ζούμε και γίνονται τέτοια πράγματα; Η Κουτζαμάνη που είναι να διατάξει ΑΜΕΣΑ την διερεύνηση της υποθέσεως και τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ που παρουσιάστηκαν ενώπιον εκατομμυρίων Ελλήνων, σχετικά με την κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας από τον αθυρόστομο ψυχάκια του Μαξίμου; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να υπάρξει για να παρέμβει η συγχωριανή του Αθανασίου; Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στοιχεία που απαλλάσσουν από όλες τις κατηγορίες τον Αρχηγό και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και κλείνουν ισόβια φυλακή τον πρωθυπουργό και τουλάχιστον 3 υπουργούς. Τι θέλει η Κουτζαμάνη για να επέμβει; Μήπως να βγουν ολόκληροι οι διάλογοι και σε βίντεο; Έλεος! Τι ξευτίλα είναι αυτή;

Κ.Α.

Κουτί της Πανδώρας: Με βρώμικη εντολή Σαμαρά οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Άψογος ο Ηλίας Κασιδιάρης. Προφυλακισμένος τόσο καιρό αλλά με φρόνημα υψηλό τους κατακεραύνωσε στη βουλή. Το ευχαριστήθηκα όσο δεν φαντάζεστε. Καλά τους έκανε. Και είπε και για τα λαμόγια της αριστεράς που συγκαλύπτουν όλα αυτά που κάνει ο Σαμαράς και η παρέα του. Περίφημα τους τα είπε. Ξεσκέπασε μια και καλή τη συμμορία Σαμαρά Βενιζέλου και τη παρέμβαση του πρωθυπουργού των μνημονίων προς τη δικαιοσύνη, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα το σώμα των δικαστικών που πρέπει πια να πάρει θέσε σε αυτή τη πρωτοφανή σκευωρία.

Χ.Μ.

Συνένοχος ο Αθανασίου στην παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με εντολές Σαμαρά – Έγγραφα Ντοκουμέντα

Όπου η Αριστερά ξεσηκώνεται και κάνει τις πόλεις γυαλιά-καρφιά στη μνήμη ενός από κακοτυχία νεκρού και σε υποστήριξη ενός ζώντος ληστο-τρομοκράτου που απαιτεί συνθήκες προκλητικά προνομιούχου φυλακισμένου προκειμένου να δραπετεύσει όποτε του καπνίσει.

Η φωτογραφία αυτή σκιαγραφεί έντεχνα τον ψευδο-επαναστάτη, πράκτορα της Νέας Τάξης που όταν γίνεται μια κυβερνητική υποτακτκή κακοδιαχείριση στα εθνικά θέματα (επίσκεψη Νταβούτογλου), αυτός την καλύπτει με το να διασπά την δημόσια προσοχή από αυτά και να την στρέφει σε επίπλαστα κι ασήμαντα δικά του θέματα.

Η επίσκεψη Νταβούτογλου δεν είναι σε μια απλή χρονική σύμπτωση με την αριστερίστικη επέτειο ενός ατυχούς θανάτου (τέτοιοι θάνατοι γίνονται παντού και πάντα χωρίς να απειλούνται οι Αστυνομικές Αρχές εκτός εάν εξυπηρετούνται κάποιοι σκοτεινοί σκοποί των Επικυριάρχων) και της δεδικασμένης φυλάκισης ενός εγκληματία από τα βόρεια προάστεια, που συνδυασμένα εκ πληρούν την ανάγκη της μεταλλαγμένης Αριστεράς για ήρωες των σαλονιών.

Η τουρκική επίσκεψη έγινε εσκεμμένα προγραμματισμένη για αυτές τις ημέρες, έτσι που να μπορούν να την καλύψουν επαρκώς οι καπνοί της παρακρατικής Αριστεράς. Έλα, όμως, που εκτίθεται ανεπανόρθωτα και ο άριστα συντονισμένος πολιτικός μηχανισμός κράτους και παρακράτους! Διότι αυτό το θέατρο των δήθεν αντιπαραθέσεων θα έχει τραγικές συνέπειες για την όποια μελλοντική συστημική κυβέρνηση όταν ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός εναντίον της. Δεν θα έχει ενδογενείς εφεδρείες να κινητοποιήσει πέραν ενός όχι και τόσο υπάκοου κρατικού μηχανισμού. Η Αριστερά ως πολιτικό δεκανίκι τότε θα είναι «καμμένο χαρτί», ενώ η χρήσιμη Δεξιά θα έχει ήδη καταρρεύσει. Ως φαίνεται, προς το τέλος του 2015 με αρχές του 2016 θα ξεκινήσουν ανατρεπτικές εξελίξεις στην Ελλάδα που θα εκπλήξουν όλη την υφήλιο.

Με εκτίμηση,

Πολύδωρος

Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας

Με την επίσπευση της Προεδρικής Εκλογής μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την πτώση της πιο ολοκληρωτικής Κυβέρνησης που γνώρισε η Ελλάδα μετά την οκταετία του Κώστα Σημίτη. Ή εκλογή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στερείται νομιμότητας καθώς η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής είναι παράνομα στην φυλακή και μάλιστα με επιπλέον παράταση της κράτησής της.Την ίδια στιγμή βλέπουμε την Κυβέρνηση και την θλιβερή αντιπολίτευση του MR ALEXIS να υποχωρούν στην πίεση των παράνομων μεταναστών από την Συρία και να είναι ένα βήμα πριν τους χορηγήσουν πολιτικό άσυλο και νομιμοποιητικά έγγραφα. Σκύβουν πάνω από τους παράνομους Λαθραίους εισβολείς και περιφρονούν ένα νόμιμο Ελληνικό πολιτικό κόμμα ψηφισμένο από 535000 περήφανους Έλληνες πολίτες το οποίο στο μεταξύ αύξησε κατά πολύ τα ποσοστά του. Η Ελληνική ιστορία είναι πλούσια σε μάρτυρες της πολιτικής ζωής και τέτοιοι είναι ο Αρχηγός και οι Βουλευτές της Χ.Α.οι οποίοι μέσα από τα κελιά της τιμής συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να μας οδηγούν προς την τελική νίκη η οποία είναι πλέον εξαιρετικά πολύ κοντά.Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή που πρέπει όλοι οι Έλληνες να σταθούμε δίπλα στην Χρυσή Αυγή και να ανταποδώσουμε τα όσα έκανε για εμάς παρά τις διώξεις που δέχεται.

Ι.Π.

Ενωμένη σαν γροθιά η Χρυσή Αυγή: Η υποδοχή του Ηλία Κασιδιάρη από τους Συναγωνιστές στη Βουλή – Φωτορεπορτάζ

Αίσχιστη η εικόνα της Αθήνας και των λοιπών μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας την ημέρα της εβδομηκοστής επετείου του ηρωικού αγώνος των ανδρών τού τάγματος Μακρυγιάννη, της Χωροφυλακής και του στρατού εναντίον των συμμοριτών σοσιαληστών του ΕΛΑΣ. Η ιστορική ημέρα της έκτης Δεκεμβρίου, επέτειος του θανάτου του Αγίου Νικολάου του Μυροβλήτου, έχει αμαυρωθεί στη σύγχρονη Ελλάδα και δη στην Αθήνα από το λαοδιασπαστικό στίγμα των πάσης φύσεως στρατιωτών του Μαρξισμού. Από το 1944 μέχρι το 2008 και την εφετινή χρονιά οι τελευταίοι έχουν φροντίσει δεόντως για το αιματοκύλισμα, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς, της πρωτευούσης πάντοτε με έρεισμα τον ξένο παράγοντα και φυσικά την ελλιπή κρατική οργάνωση. Τί κι αν πριν εβδομήντα χρόνια με την ανιδιοτελή και σθεναρή αντίσταση των μαρτύρων της εαμικής θηριωδίας αγωνιστών του Στρατού και της Χωροφυλακής διεφάνει ο κοινωνικοπολιτικός και ιδεολογικός εν Ελλάδι θάνατος του επαναστατικού Μαρξισμού ; Οι ιθύνοντες της δυτικής ( καπιταλιστικής ) και ανατολικής ( σοσιαλιστικής ) πλουτοκρατίας συντηρούν το πτώμα της άνωθι ματαίως αντιδραστικής ιδεολογίας, η οποία μόνο στα όρια της αντιφατικής της φαντασίας μάχεται την τροφό της. Ποιος θα ξεχάσει άραγε την χρηματοδότηση του ΚΚΕ από την ιμπεριαλιστική μητέρα Ρωσσία, του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ από τους Άγγλους, των χιλιάδων διεθνιστικών μαρξιστικών ΜΚΟ από τις κυβερνήσεις παγκοσμίως, των μυθιστορηματικών πονημάτων ( κύρια πηγή δικογραφίας κατά της Χρυσής Αυγής ) εν
προκειμένω του Ψαρρά από το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών, την απαρενόχλητη από τα εκάστοτε κρατικά όργανα διεξαγωγή αντιφασιστικών εκδηλώσεων, κατ’ ουσίαν μίσους κατά των εθνικιστών σε όλη την Ευρώπη ; Αυτά και άλλα πολλά επιχειρεί να θάψει η αριστερή προπαγάνδα με δήθεν απεργίες πείνας αστών νεοτρομοκρατών επαναστατών αλλά και ¨αυθόρμητη¨ έγερση αισθήματος αλληλεγγύης προς αυτούς, όχι από κάποιος άλλους, αλλά από τους συγχρόνους υπερμάχους του μπολσεβικισμού και τους παρ’αυτούς αριστεριστές και αντιεξουσιαστές. Η εκδήλωση αυτού του αδελφικού συναισθήματος ποικίλλει από καταλήψεις δημαρχείων και δημοσίων χώρων μέχρι εμπρησμούς και καταστροφές της δημοσίας και ιδιωτικής περιουσίας του φορολογουμένου Έλληνα πολίτη, ο οποίος μετά βίας επιζεί της αιμοβόρου πολιτικής της κυβερνήσεως. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της προαναφερθείσης εγκληματικής δράσεως των ασπαζομένων τη θεωρία του επαναστατικού σοσιαλισμού η ξενική εξάρτηση. Το 44 ήταν οι Άγγλοι, το 2008 πράκτορες, σύμφωνα με την ΕΥΠ, ξένων μυστικών υπηρεσιών μετά και τη ανοικτή διάθεση ανοίγματος της κυβέρνησης προς τη Ρωσία, εφέτος οι διεθνείς τοκογλύφοι που θέλουν την Ελλάδα σε εμφυλιακό κλίμα ταξικής πάλης. Το σύνθημα : ” ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ” γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ε.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-11-dekembriou-2014#ixzz3LZVmPnPI

Exit mobile version