Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση σε παπαγαλάκια πιάτσας Κουμουνδούρου και Συγγρού: η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα μούτρα σας!

Απάντηση σε παπαγαλάκια πιάτσας Κουμουνδούρου και Συγγρού: η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα μούτρα σας!

Γράφει ο Αντίοχος

Λίγες ημέρες πριν από το τραγικό φινάλε (Αντωνάκη, ένας τρόπος υπάρχει για να το γλιτώσεις, μια μέρα πριν κάνε… ηρωική έξοδο-πτώση από την ταράτσα του Μαξίμου!), και τα… κοπέλια της νουδούλας και του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να βγάζουν βρώμες για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Την αρχή την έκαναν οι συριζαίοι από την επίσημη ιστοσελίδα τους, με προβοκατόρικο δημοσίευμα με τίτλο «Εκατόν ογδόντα μόνο αν βρεθούν πρόθυμοι ναζιστές». Ιδού η φτηνιάρικη προβοκάτσια των συριζομούρηδων:

«Ένας τρόπος υπάρχει να τους βγουν οι 180: να σπάσουν τέσσερις – πέντε ψήφους από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Δεν εννοούμε τον Μπούκουρα και τον Αλεξόπουλο που είναι ανεξάρτητοι, προερχόμενοι από τη Χ.Α., εννοούμε τέσσερις – πέντε από τους σημερινούς βουλευτές του εγκληματικού μορφώματος. Για να το πούμε απλά, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας περνάει μέσα από την αιφνίδια μεταστροφή υπόδικων ναζιστών…».

Μετά από λίγες ώρες, το διαδικτυακό φερέφωνο του καταρρέοντος πρωθυπουργίσκου, πήρε τη σκυτάλη της βρώμικης προβοκάτσιας:

«Πάντως, υπάρχει και μια άλλη πτυχή που κανείς δεν έχει αναλύσει σε βάθος. Τι θα γίνει με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Οι ίδιοι δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν κανέναν. Αν όμως την τελευταία στιγμή αποφασίσουν να στηρίξουν τον κ. Δήμα δημιουργώντας «ηθικό» ζήτημα στην κυβέρνηση;».

Απάντηση μία κι έξω και στους δύο: η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα μούτρα σας!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-se-papagalakia-piatsas-koumoundourou-kai-suggrou-h-chrush-augh-den#ixzz3LbQgqvT6

Exit mobile version