Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έντονη η αμηχανία των βουλευτών της ΝΔ για τις αποκαλύψεις ενοχής του Σαμαρά – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Επί του Πιεστηρίου» οι δημοσιογράφοι ανέφεραν τις νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τις ωμές παρεμβάσεις του Σαμαρά στην δικαιοσύνη με αποτέλεσμα την φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ αρχικά προσπάθησε να αμφισβητήσει την γνησιότητα του ηχητικού και ζήτησε να ελεγθεί το ντοκουμέντο από την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη. Συνεχίζοντας είπε ότι δεν πρέπει να παρουσιάζονται τέτοια ντοκουμέντα στην βουλή γιατί είναι προϊόντα υποκλοπής επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο Σαμαράς που δίνει τις εντολές. Βέβαια η δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση παρά το ότι έχει αποκαλυφθεί με αδιάσειστα στοιχεία ολόκληρη σκευωρία εις βάρος της τρίτης πολιτική δύναμης της χώρας.

Η δικηγόρος και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. ορθώς σχολίασε ότι αν όλα αυτά συνέβαιναν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Συνέχισε λέγοντας ότι και στο πρώτο βίντεο με τον Μπαλτάκο η δικαιοσύνη δεν κινήθηκε ώστε να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για τις δηλώσεις του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης.

Σημειώνουμε πως ο βουλευτής του Σύριζα έμεινε πιστός στην γραμμή Σαμαρά λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση με απαράδεκτη συμπεριφορά που ξεπερνά κάθε όριο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/entonh-h-amhchania-twn-bouleutwn-ths-nd-gia-tis-apokalupseis-enochhs-tou-sa#ixzz3LcjQ6a8y

Exit mobile version