Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Όχι άλλη δημοκρατία, χορτάσαμε. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, όλοι για την δημοκρατία αγωνίζονται και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού υπηρετούν για αυτό και ασχολούνται με την πολιτική!!

Χορτάσαμε ρουσφέτια, κλαδικές του Πασοκ, τοπικές της Νδ και τους απανταχού αριστερούς αλώβητους σε οποιαδήποτε μεταβολή! Να μην «πειραχτούν» τα παιδιά και χάσουν τη βολή τους!

Ποιοι έμεναν πάντα έξω από τα παιχνίδια εξουσίας και δεν μετείχαν στην μοιρασιά, σε θέσεις σε δημόσιο, σε μπόνους, πριμ, δάνεια, ακόμη και φοροδιαφυγή; Οι αληθινοί πατριώτες που δεν προσκυνούσαν τα κόμματα εξουσίας που εναλλάσσονταν 40 χρόνια στην πολιτική ζωή μας και τα κόμματα της «λαϊκής δημοκρατίας», τύπου Βουλγαρίας και Αλβανίας και όλων των χωρών του υπαρκτού σοσιαλισμού.

Κι όταν για πρώτη φορά στην νεώτερη ιστορία ένα εθνικιστικό κόμμα εξέλεξε βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο και απέδειξε ότι δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο, Ανατολή και Δύση, αλλά πάνω από όλα Ελλάδα και ελληνικό έθνος και χάλασε τα σχέδια των καλοβολεμένων που ενώ ο ελληνικός λαός πεινάει αυτοί μοιράζονται εκατομμύρια μεταξύ τους, τότε, ήρθαν οι διώξεις , οι φυλακές, οι δολοφονίες.

Πόση σαπίλα υπάρχει σε αυτό τον βωμό της Δημοκρατίας; Χθες άκουσαν τον βουλευτή μας, άκουσαν, είδαν με τεκμήρια την συκοφαντία, την καλοστημένη σκευωρία. Τι έκαναν; Διαφύλαξαν τη βολή τους και κώφευαν μπροστά στο άδικο και το ψέμα.

Γιατί δεν είχαν την ίδια στάση και στους κλέφτες που ρήμαξαν την πατρίδα; Σε αυτούς που χάλκευσαν τα οικονομικά στοιχεία και μας έδεσαν στο ΔΝΤ; Χρωστούσαμε τίποτα εμείς οι απλοί βιοπαλαιστές ή πήραμε δάνεια δις για να χτίσουμε βίλες;

Πόσο πλέον να εθελοτυφλούμε; Πόσο πια να ανεχόμαστε να ρημάζεται η Ελλάδα;

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

 

πηγή

Exit mobile version