Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία απολύτως ανοχή στον εκλεκτό υποψήφιο της συγκυβέρνησης

Καμία απολύτως ανοχή στον εκλεκτό υποψήφιο της συγκυβέρνησης

Επειδή διάφορα ύπουλα, ύποπτα και πάνω απ’ όλα ανυπόστατα σενάρια ακούγονται τις τελευταίες ώρες γύρω από την εκλογή του ΠτΔ και τη στάση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να ξεκαθαρίσουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπερψηφιστεί από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ο εκλεκτός της προδοτικής μνημονιακής κυβέρνησης. Το λέμε αυτό γιατί σε κάποια ιστοσελίδα είδαμε να εκφράζεται η απορία για τον Δήμα αν «αυτός ο πολιτικός θα δεχθεί να εκλεγεί Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με την οριακή ψήφο ενός, δύο ή τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η απάντηση στο ερώτημα είναι επιβεβλημένη. Ακόμα και η σιωπή, συνιστά απάντηση!».

Το κείμενο, τόσο στο σημείο που παραθέσαμε όσο και σε προηγούμενη παράγραφο, δεν ξεκαθαρίζει αν αναφέρεται μόνον στους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ή και στις περιπτώσεις των Αλεξόπουλου – Μπούκουρα. Εις ό,τι αφορά τους δύο πρώην βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα πράξουν κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκλογής. Τους διαβεβαιώνουμε, όμως, ότι ο Δήμας δεν έχει κανέναν λόγο να «προβληματίζεται» για το αν θα δεχθεί να εκλεγεί με τις ψήφους των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γιατί αυτό το ενδεχόμενο είναι τόσο εφικτό όσο ότι ο Σαμαράς είναι ο πιο επιτυχημένος πρωθυπουργός που πέρασε από τον Τόπο… Όσα σενάρια κι αν σκαρφιστούν κάποιοι, η καθαρότητα και η σταθερότητα των απόψεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα τους τα τρίψει στα μούτρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kamia-apolutws-anochh-ston-eklekto-upopshfio-ths-sugkubernhshs#ixzz3LgKdRZNo

Exit mobile version