Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Π. Ζησιμόπουλος: “Οι στρατιωτικοί αγωνίζονται με γνώμονα την αγάπη στο Έθνος” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος τοποθετήθηκε στην επιτροπή Εθνικής Άμυνας σχετικά με τα εθνικά θέματα.

Ο Συναγωνιστής μιλώντας στους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων τους καλωσόρισε εκ μέρους του αδίκως προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και εν συνεχεία αναφέρθηκε στα Εθνικά θέματα. Οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων είναι αυτοί που καθημερινά χειρίζονται και γνωρίζουν τα Εθνικά θέματα καλύτερα από τον καθένα. Η οικονομική και κοινωνική κρίση της εποχής μας έχει επηρεάσει αναπόφευκτα την άμυνα της Ελλάδος, ενώ έχουν γίνει τεράστιες περικοπές στα λειτουργικά έξοδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις, όπως τις παραβιάσεις εναερίου χώρου, την αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, την αμφισβήτηση των νησιών μας. Αν η Ελλάδα τολμήσει να επεκτείνει στα 12 ναυτικά μίλια τα χωρικά της ύδατα και τον εναέριο χώρο της θα αποτελέσει για τους τούρκους αιτία πολέμου.

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στο αλβανικό ζήτημα μιλώντας για την αδιαλλαξία και την προκλητικότητα των αλβανών που στρέφονται ακόμα και σήμερα κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, όπως και για την Θράκη, όπου γίνεται προσπάθεια κοσοβοποίησης με τους πράκτορες της Άγκυρας να αλωνίζουν στα εδάφη μας.

Η Χρυσή Αυγή προτείνει να γίνει ένας έλεγχος όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων και να συγκροτηθεί μια ανεξάρτητη επιτροπή που θα ελέγξει εξονυχιστικά τις αγορές των Ενόπλων Δυνάμεων από το 1974 μέχρι και σήμερα με έμφαση στις αγορές κύριων οπλικών συστημάτων.

Ένοπλες Δυνάμεις είναι το έμψυχο δυναμικό και οι στρατιωτικοί είναι ο θεσμός που εμπιστεύεται περισσότερο ο Ελληνικός λαός. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένα από τα πιο ζωντανά κομμάτια του Έθνους μας.

Οι στρατιωτικοί είναι αυτοί που κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς πολλές φορές την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή, με μισθούς απαράδεκτους αγωνίζονται με γνώμονα την αγάπη στο Έθνος, την πίστη στα ιδανικά και τις αξίες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/p.-zhsimopoulos-oi-stratiwtikoi-agwnizontai-me-gnwmona-thn-agaph-sto-ethnos#ixzz3Lgi1HmB3

Exit mobile version