Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί των… προκλήσεων της Χρυσής Αυγής και λοιπών παπαγαλισμών

Περί των… προκλήσεων της Χρυσής Αυγής και λοιπών παπαγαλισμών

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ποια είναι η συνήθης ατάκα των μνημονιακών παπαγάλων της πιάτσας Συγγρού, σε κάθε τι που λέει ή πράττει η Χρυσή Αυγή; Ότι… «Προκαλεί και πάλι η Χρυσή Αυγή» (ή ο τάδε χρυσαυγίτης βουλευτής)! Προφανώς τα παπαγαλάκια, είτε δεν ξέρουν σωστά ελληνικά και μπερδεύουν τις λέξεις και τις έννοιες ή αυτοί που τους δίνουν τις εντολές από τα σκοτεινά υπόγεια της πιάτσας Συγγρού είναι… ξένοι (Αμερικανοί, ας πούμε, που είναι γνωστό ότι δεν τα πάνε καλά με τη γνώση).

Διαβάστε, λοιπόν, για τη… «Νέα πρόκληση της Χρυσής Αυγής», σε σεσημασμένο παπαγαλάκι της γνωστής πιάτσας:

«Νέα πρόκληση της Χρυσής Αυγής! Έρχονται και άλλα ηχητικά ντοκουμέντα προαναγγέλλει ο Αρτ. Ματθαιόπουλος

Για ύπαρξη και νέων ηχητικών ντοκουμέντων, εκτός αυτού που παρουσίασε χτες ο Ηλίας Κασιδιάρης, και που προκάλεσε πλήθος ερωτημάτων για τη γνησιότητα του ή μη, μίλησε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, από το βήμα της Βουλής.

«Μετά το χθεσινό θα υπάρξουν και άλλα ντοκουμέντα Δεν ξέρω αν θα είναι της ίδιας ποιότητας ή περιεχομένου…» είπε χαρακτηριστικά ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, προσθέτοντας πως «κάποιοι έχουν λόγο να φοβούνται γιατί πλησιάζει η στιγμή της αλήθειας».

Παρατήρηση 1ηΠού τη βλέπετε την… πρόκληση; Κι από πότε η προαναγγελία αποκαλύψεων συνιστά… πρόκληση;

Παρατήρηση 2ηΑφού υπάρχει «πλήθος ερωτημάτων» για τη γνησιότητα της συνταρακτικής αποκάλυψης του Η. Κασιδιάρη, γιατί ο μεν φον Αντωνάκης δεν τολμάει να τη διαψεύσει, η δε «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» δεν την εξετάζει, ώστε να αποφανθεί επισήμως για τη γνησιότητα ή μη; Τι φοβάται;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/peri-twn-proklhsewn-ths-chrushs-aughs-kai-loipwn-papagalismwn#ixzz3LgjbuoiO

Exit mobile version